Recepti, Tiganji

Pica u tiganju

Pica u tiganju je čuvena američka pica u tiganju, poznata i pod nazivom Chicago pan ili dip dish pizza. Gotova za 20 minuta, mekana, i mirišljava, pica u tiganju će biti Vaše novo otkrovenje.

SASTOJCI

  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 2/3 šolje brašna
  •  ½ kašike soli
  •  ½ kašike suvog kvasca
  • Kečap, kačkavalj i kulen po ukusu

PRIPREMA:

U dublji tiganj sipajte maslinovo ulje, brašno, so i kvasac. Sve dobro umešajte u tiganju dok ne dobijete testo. Ako je testo previše retko, dodajte brašna, a ako je testo previše brašnasto, dodajte još maslinovog ulja. Preko testa namažite kečap, pospite rendani kačkavalj i poređajte kulen. Stavite poklopac preko tiganja i prekrijte rupicu za izbacivanje pare na poklopcu. Pecite picu na ovaj način 10 minuta, a zatim otvorite rupicu za izbacivanje pare i pecite picu još 5-10 minuta. Vaša pica u tiganju je spremna za degustaciju.

Naši tiganji predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.

Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.

Prijatno!

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *