Recept dana, Recepti, Tiganji

Rolovani svinjski but

Rolovani svinjski but recept

Popodnevni ručak uz rolovani svinjski but pravi je užitak za sve.

Rolovani svinjski but recept

SASTOJCI

  • 2 kg svinjskog buta
  • 400 g dimljene slanine
  • 400 g kačkavalja u listovima
  • senf
  • vegeta, so i biber po ukusu

PRIPREMA:

Svinjski but dobro izlupajte i istanjite čekićem za meso. Posolite, pobiberite i premažite but senfom. Slaninu isecite na duže listove i kratko ih propržite u tiganju. Proprženu slaninu poređajte po rastanjenom butu. Kačkavalj poređajte preko slanine i pažljivo urolajte meso. Krajeve rolata zatvorite štapićima za ražnjiće, a srednji deo uvežite kanapom. Rolat umotajte u aluminijumsku foliju i pecite na 150°C oko 3 sata. Nakon dva sata pečenja, pažljivo skinite foliju i rolovani but prelijte softom koje je meso pustilo. Vratite meso u rernu i pecite dok ne dobije zlatno žutu boju uz povremeno prelivanje softom iz pekača.

Vaš rolovani svinjski but je spreman za degustaciju.

Prijatno!

KAKO TIGANJI U NAŠOJ PONUDI POMAŽU U KUHINJI?

Tiganji koje vidite pred Vama predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.

Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.

Za sve što Vam je potrebno tiganji u našoj ponudi imaće odgovor. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *