Naručivanje i dostava

Nakon naručivanja robe stići će Vam automatska potvrda da je Vaša narudžbenica primljena. Molimo Vas da proverite Vaš inbox kao i direktorijum za neželjenu poštu za slučaj da narudžbenica tu završi.

U slučaju tehničkih problema na sajtu može se desiti da porudžbina ne bude primljena. Ukoliko ni nakon 5 (slovima: pet) radnih dana niste dobili potvrdu od strane naše službe prodaje, molimo Vas da nam se obratite na imejl adresu: office@fagor.rs kako bismo potvrdili Vašu porudžbinu.

Firma Apejron d.o.o. koristi poštanske usluge Post Express-a. Obavezujemo se da ćemo naručenu robu poslati u roku od 5 (slovima: pet) radnih dana od dana prijema narudžbenice, nakon čega rok isporuke zavisi od pružaoca usluge, i obično iznosi 48h. Maksimalni rok za isporuku robe je 14 (slovima: četrnaest) radnih dana od datuma prijema narudžbenice. Isporuke su moguće samo na teritoriji Srbije.

Za robu naručenu preko sajta ne naplaćuje se isporuka za narudžbine preko 5.000 din. Ukoliko robu plaćate online platnom karticom, ukupan iznos narudžbine je i ukupan iznos za koji će biti zadužena Vaša kartica. Ukoliko robu plaćate pouzećem prilikom isporuke, pošta zadržava pravo da uračuna simboličan iznos zbog usluge prenosa novca.

Porez je uključen u cenu proizvoda. Ne postoje nikakvi dodatni ili skriveni troškovi.

O NAMA

PRODAVNICA

POGODNOSTI KUPOVINE

UPUTSTVO ZA KUPOVINU

GARANCIJA I SERVIS

KONTAKT

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna