Pogodnosti kupovine na sajtu Fagor.rs

Online kupovina može biti komplikovana. Zato želimo da Vam je što više uprostimo i olakšamo. I ne samo to – da Vam predstavimo posebne pogodnosti koje Vas očekuju ukoliko odaberete baš nas!

Naša ideja je oduvek bila da su kupci na prvom mestu. To je pristup koji je duboko utkan u filozofiju našeg preduzeća i poslovanja. Ali reči su prazne ukoliko se to ne pokazuje i u praksi. Zato dozvolite da Vam predstavimo sve načine na koje se izdvajamo od konkurencije i koji će Vam pokazati da ste sa našim proizvodima napravili pravi izbor.

Pogodnosti kupovine

10% POPUSTA ZA ONLINE NARUDŽBINE

10% popusta za narudžbine putem sajta za plaćanje pouzećem ili platnim karticama

DO 12 JEDNAKIH MESEČNIH RATA BEZ KAMATE
Platnim karticama za kupovinu na kredit možete platiti do 12 jednakih mesečnih rata
BESPLATNA DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

Besplatna isporuka proizvoda na kućnu adresu za narudžbine preko 5.000 din.

ZAGARANTOVANA PRAVA POTROŠAČA
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

10% popusta za online narudžbine

Ostvarite 10% popusta za narudžbine putem sajta za plaćanje pouzećem ili platnim karticama

Za svaku kupovinu preko zvaničnog sajta obezbeđujemo pogodnosti u vidu popusta od 10% na ukupnu vrednost narudžbine, osim ukoliko to nije eksplicitno navedeno. Mnogi naši proizvodi se već nalaze na popustu i ovo je dodatni popust za online kupovinu. Obračunava se i na već sniženu cenu.

Popust ostvarujete automatski, dodavanjem proizvoda u Korpu. Sistem sâm obračunava sniženje koje možete videti prilikom naručivanja. Navedeno je i u potvrdi koju dobijate na Vašu imejl adresu da je bilo uspešno. 

Do 12 jednakih mesečnih rata

Platnim karticama za kupovinu na kredit možete platiti do 12 jednakih mesečnih rata

Da li posedujete kreditnu karticu koja dozvoljava kupovinu na rate? Ukoliko je tako, možete iskoristiti pogodnosti i kupiti sve proizvode iz naše ponude i platiti ih do 12 rata.

U saradnji sa Banca Intesa omogućena je kupovina na rate svim vlasnicima Banca Intesa kreditnih kartica Visa, Mastercard, Maestro i American Express. Ukoliko Vaša kreditna kartica podržava odabir rata, prilikom unošenja podataka otvoriće Vam se dodatno polje u kojem možete odabrati njihov broj (1-12). Jedini uslov je da ukupna narudžbina bude veća od 3.000 dinara što je preporuka banke.

Šta ako imate kreditnu karticu druge banake ili Vaša kreditna kartica ne podržava odabir broja rata? Ukoliko je to slučaj ali podržava kupovinu na kredit definisanu u ugovoru koji imate sa Vašom bankom, Vaša banka će automatski odrediti broj rata i dinamiku i uslove otplate u skladu sa ugovorom.

Ukoliko Vaša kreditna kartica ne podržava kupovinu na kredit (iznos je manji od definisanog minimuma i sl.) ili je u pitanju debitna kartica, iznos narudžbine će biti naplaćen u celosti.

Plaćanje je potpuno sigurno i zaštićeno SSL enkripcijom. Ne postoji nikakva razmena Vaših ličnih podataka između sajta i banke.

Besplatna dostava na kućnu adresu

Besplatna isporuka proizvoda na kućnu adresu kurirskom uslugom Post Express-a Pošte Srbije

Da li Vam je dosadilo da strahujete koliko će isporuka željenih proizvoda koštati? Da li će značajno promeniti ukupnu cenu koju morate da platite? Sa nama ne morate ni da razmišljate o tome!

U saradnji sa Poštom Srbije i njihovom službom Post Express ostvarujete posebne pogodnosti. Sve porudžbine vrednosti preko 5.000 din. biće isporučene na Vašu kućnu adresu potpuno besplatno.*

Ali nije samo cena bitan faktor, i brzina je. Sve narudžbine se šalju uslugom “danas za sutra”. Ukoliko naručite proizvode pre 11h, velika je verovatnoća da Vam budu poslati istog dana i da već sutra možete da uživate u njima. Ako to nije slučaj, proizvode šaljemo prvog sledećeg radnog dana.

Naravno, postoji opcija i da Vas željeni proizvodi čekaju u našem izložbenom salonu u Beogradu. Nalazi se u ulici Branka Krsmanovića br. 17, ukoliko želite da ih lično preuzmete i uživo pogledate i druge proizvode u našoj ponudi.

Zagarantovana prava potrošača

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Za sve aparate kupljene preko našeg sajta obezbeđena je puna podrška u okviru perioda saobraznosti koji iznosi 24 meseca, odnosno 2 godine i zagarantovana sva prava kupcima po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Veoma je važno da istaknemo da je naša firma ekskluzivni distributer brendova koje ima u ponudi i da poseduje sopstveni servis. To znači da svaki put kada kupite neki od naših proizvoda nećete biti prebačeni na drugu firmu koja vrši servis ili treću koja obezbeđuje rezervne delove. To su usluge koje mi sami obezbeđujemo svojim klijentima.

Nema prebacivanja sa jednog telefona na drugi, miskomunikacije i čekanja. Sve usluge se obavljaju u okviru naše kompanije.

Čak i nakon isteka perioda saobraznosti možete nam se obratiti ukoliko je Vašem modelu potreban servis ili rezervni deo. Naši aparati su čuveni po svojoj dugovečnosti. Nije retko da nam se obraćaju klijenti kojima je potreban servis nakon deset, petnaest i više godina besprekornog funkcionisanja aparata.

O NAMA

PRODAVNICA

UPUTSTVO ZA ONLINE KUPOVINU

SERVIS I REZERVNI DELOVI

KONTAKT

Ne propustite sjajne popuste za jul! Akcija se završava za:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika da iskoristite odlične popuste za jul! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Ne propustite sjajne popuste za jul!

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika za popuste! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec
Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna