O nama

Naš cilj je zadovoljan kupac

Duboko verujemo da cilj kompanije nije samo prodaja već stvaranje dugoročnog odnosa sa ljudima na obostrano zadovoljstvo. Kroz direktnu prodaju i stalni kontakt sa kupcima, naučili smo da ih posmatramo kao deo porodice i sa njima postupamo uz brigu i poštovanje.

U svaki proizvod koji nudimo je uloženo mnogo truda kako bi se zadovoljili najviši kriterijumi po pitanju kvaliteta, funkcionalnosti i dugovečnosti, i obezbedila podrška koja ne prestaje onog trenutka kada istekne garancija.

Upravo time iznova i zaslužujemo njihovo poverenje.

Direktor

VRHUNSKI PROIZVOD

U svaki artikal uloženo je puno napora kako bi se dobio najbolji mogući proizvod koji će dugo i kvalitetno služiti svoje vlasnike. Cilj nam je da u našoj ponudi imamo odgovor za svaku potrebu koju možete imati.

KVALITET DOSTUPAN SVIMA

Verujemo da svako zaslužuje da uživa u kvalitetnim proizvodima. Zbog toga promovišemo kupovinu na rate, sindikalnu prodaju, akcije, popuste i sve druge oblike promocija.

BRIGA O KUPCIMA

Naš cilj je uvek zadovoljan kupac. Bilo putem kvalitetnog proizvoda, ili podrške koja omogućava da proizvod dugo nastavi da koristi i nakon isteka garancije.

O nama

Postojimo na Balkanu već treću deceniju i uspešno prodajemo naše kvalitetne proizvode u čitavom nizu zemalja – na teritorijama Srbije i Kosova i Metohije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Generalni smo zastupnici, uvoznici i ekskluzivni distributeri brendova visoke i srednje visoke klase: Fagor, Coral, Valira, Pyrex, Macht, Arnica, Elisabeth of Bavaria, Sharp i mnogih drugih.

Aktivno radimo u oblasti kristala, keramike, stakla, posuđa, malih kućnih aparata kao i proizvoda koji su namenjeni lepoti i zdravlju.

GDE SE NALAZIMO?

Naša kompanija bavi se direktnom prodajom proizvoda. To znači da ih ne možete naći u običnim prodavnicama ali se možete upoznati sa njima online.

Sve proizvode u ponudi možete pronaći i naručiti i preko zvaničnog sajta. Omogućili smo kupovinu na više mesečnih rata kreditnim karticama ili u gotovini prilikom preuzimanja kako bismo Vam što više olakšali nabavku željenog proizvoda.

Kontaktirajte nas >>>

Šta naši korisnici kažu o nama?

0
Godina na tržištu
0
Zadovoljnih korisnika
0
Prodatih proizvoda
Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna