Tradicija. Poverenje. Stručnost.

Tako bismo ukratko mogli nazvati principe po kojima naša kompanija funkcioniše i raste već pune tri decenije.

Naravno, u početku je sve to bilo nešto što se gradilo i stvaralo od nule, ali naša odluka je od starta bila da bilo kakvu brzu zaradu ignorišemo zarad stvaranja dugoročnog odnosa sa kupcima, klijentima, saradnicima i poslovnim partnerima.

Naših proizvoda nema u supermarketima i tržnim centrima. Retko ćete čuti da se reklamiraju ili promovišu u medijima. Pa ipak, uspešno poslujemo već godinama uz stalan rast i razvoj, čak i kroz krize na koje drugi nisu ostali imuni. Kako to?

Aparati za sporo kuvanje

Ugled stvoren "od usta do usta"

Odgovor je zapravo veoma jednostavan.

Naše proizvode promovišu naši saradnici i kupci – Vaše komšije, poznanici, prijatelji i rođaci. Vi verujete njima da će Vam ponuditi nešto kvalitetno, korisno i dugovečno, kao što oni veruju nama da ćemo takve proizvode obezbediti.

Jedan dug lanac poverenja koji jednom započet traje godinama.

I zato o nama verovatno nećete čuti iz medija. Čućete od Vaših poznanika i prijatelja zadovoljnih proizvodom koji su i sami nabavili.

Aparati za krofnice

Naš cilj je zadovoljan kupac

Duboko verujemo da cilj kompanije nije samo prodaja već stvaranje dugoročnog odnosa sa ljudima na obostrano zadovoljstvo. Kroz direktnu prodaju i stalni kontakt sa kupcima, naučili smo da ih posmatramo kao deo porodice i sa njima postupamo uz brigu i poštovanje.

U svaki proizvod koji nudimo je uloženo mnogo truda kako bi se zadovoljili najviši kriterijumi po pitanju kvaliteta, funkcionalnosti i dugovečnosti, i obezbedila podrška koja ne prestaje onog trenutka kada istekne period saobraznosti.

Upravo time iznova i zaslužujemo njihovo poverenje.

Vrhunski proizvod

U svaki artikal uloženo je puno napora kako bi se dobio najbolji mogući proizvod koji će Vas dugo i kvalitetno služiti. Cilj nam je da u našoj ponudi imamo odgovor za svaku potrebu koju možete imati.

Kvalitet dostupan svima

Verujemo da svako zaslužuje da uživa u kvalitetnim proizvodima. Zbog toga promovišemo kupovinu na rate, sindikalnu prodaju, akcije, popuste i sve druge oblike promocija.

Briga o kupcima

Naš cilj je uvek zadovoljan kupac. Bilo putem kvalitetnog proizvoda, ili podrške koja omogućava da proizvod dugo nastavi da koristi i nakon isteka perioda saobraznosti.

Usisivači

O nama

Postojimo na Balkanu već treću deceniju i uspešno prodajemo naše kvalitetne proizvode u čitavom nizu zemalja – na teritorijama Srbije i Kosova i Metohije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Generalni smo zastupnici, uvoznici i ekskluzivni distributeri brendova visoke i srednje visoke klase: Fagor, Coral, Valira, Pyrex, Macht, Arnica, Elisabeth of Bavaria, Sharp i mnogih drugih.

Aktivno radimo u oblasti kristala, keramike, stakla, posuđa, malih kućnih aparata kao i proizvoda koji su namenjeni lepoti i zdravlju.

Mikser sa posudom od INOX-a

Kako naručiti proizvode?

Naša kompanija bavi se direktnom prodajom proizvoda. To znači da ih ne možete naći u običnim prodavnicama ali se možete upoznati sa njima online.

Omogućili smo kupovinu preko sajta na više mesečnih rata kreditnim karticama ili u gotovini prilikom preuzimanja kako bismo Vam što više olakšali nabavku željenog proizvoda.

PRODAVNICA

KONTAKT

POGODNOSTI KUPOVINE

UPUTSTVO ZA ONLINE KUPOVINU

SERVIS I REZERVNI DELOVI

Ne propustite najbolje i najveće popuste za jun! Akcija se završava za:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika da iskoristite popuste za maj! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Ne propustite najbolje popuste za jun!

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec

Poslednja prilika za popuste! Još samo:

0 dana 00 Hr 00 min 00 sec
Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Prodavnica
0 Lista želja
Moj nalog
Početna