Piletina na toskanski način
Piletina na toskanski način predstavlja jednostavan obrok koji sadrži sve tradicionalne toskanske sastojke. Prepun okusa, izvrsna je niskokalorična večera
SASTOJCI
- 4 pilećeg filea
- 1 glavica crnog luka
- 20 čeri paradajza
- 8 listova šunke
- 12 crnih maslina bez koštica
- 4 kašike maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
- 1 kašika mešanih začina po ukusu
PRIPREMA:
U tiganju zagrejte ulje i na umerenoj temperaturi pržite komade mesa po 2-3 minuta sa obe strane. Dodajte seckani crni luk i sve dinstajte 2-3 minuta. Dodajte čeri paradajz, seckanu šunku, masline, kašiku začina, posolite, pobiberite, zatim poklopite i nastavite dinstanje narednih 20-25 minuta. Povremeno promešajte i okrenite meso kako bi se dobro izdinstalo sa svih
strana. Vaša Piletina na toskanski način je spremna a degustaciju.
Naši tiganji predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.
Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.
Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.
Prijatno!