Aparati za kuvanje na pari, Recepti, Tiganji

Pečeni biftek

Recept za pečeni biftek
Pečeni biftek ima poseban ukus koji se postiže tačnim postupanjem pre, tokom i posle pečenja. Pečeni biftek postaće jelo koje će se naći na Vašem nedeljnom meniju.
Recept za pečeni biftek

SASTOJCI

  • 1, 5 kg bifteka
  • 2 kašičice soli
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 usitnjena majčina dušica
  • 1 usitnjena grančica ruzmarina
  • 2 usitnjena čena belog luka
  • 2 kašike mlevenog bibera
  • 1/2 šolje parmezana
  • 1/2 šolje putera
  • 1 kašičica crnog luka u prahu
  • 1/2 kašičice belog luka
  • 2 kašike seckanog peršuna

PRIPREMA:

Ugrejte rernu na 250 stepeni. Usolite biftek. U Copper pan-u na ugrejanom ulju kratko propržite biftek sa svih strana. U činiji pomešajte preostale sastojke. Premažite biftek mešavinom začina uz pomoć četkice za hranu i stavite biftek u rernu na 10- 15 minuta. Pustite biftek da se prohladi 15 minuta i pre serviranja isecite ga na tanke šnitove.

4 U 1 KASEROLA / PEKAČ / FRITEZA / STEAMER 24×24 – COPPER PAN TITAN CHEF 01

Kaserola / Pekač / Friteza / Steamer Copper pan TITAN CHEF omogućava Vam pečenje, prženje i kuvanje hrane, na ringli ili u pećnici poput najsavremenije vatrostalne posude. Sve to bez ogrebotina usled korišćenja i bez dosadnog lepljenja hrane.

Izrađen je od presovanog aluminijuma i obložen titanijumskim premazom. Velike je površine i dubine pa ćete ostvariti sve zamisli u njemu – čak i peći lazanje, kuvati špagete ili pržiti pomfrit – a materijal i indukciono dno omogućavaju korišćenje na svim grejnim telima i ravnomernu raspodelu toplote.

Prijatno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *