Pečeni biftek
SASTOJCI
- 1, 5 kg bifteka
- 2 kašičice soli
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 usitnjena majčina dušica
- 1 usitnjena grančica ruzmarina
- 2 usitnjena čena belog luka
- 2 kašike mlevenog bibera
- 1/2 šolje parmezana
- 1/2 šolje putera
- 1 kašičica crnog luka u prahu
- 1/2 kašičice belog luka
- 2 kašike seckanog peršuna
PRIPREMA:
Ugrejte rernu na 250 stepeni. Usolite biftek. U Copper pan-u na ugrejanom ulju kratko propržite biftek sa svih strana. U činiji pomešajte preostale sastojke. Premažite biftek mešavinom začina uz pomoć četkice za hranu i stavite biftek u rernu na 10- 15 minuta. Pustite biftek da se prohladi 15 minuta i pre serviranja isecite ga na tanke šnitove.
4 U 1 KASEROLA / PEKAČ / FRITEZA / STEAMER 24×24 – COPPER PAN TITAN CHEF 01
Kaserola / Pekač / Friteza / Steamer Copper pan TITAN CHEF omogućava Vam pečenje, prženje i kuvanje hrane, na ringli ili u pećnici poput najsavremenije vatrostalne posude. Sve to bez ogrebotina usled korišćenja i bez dosadnog lepljenja hrane.
Izrađen je od presovanog aluminijuma i obložen titanijumskim premazom. Velike je površine i dubine pa ćete ostvariti sve zamisli u njemu – čak i peći lazanje, kuvati špagete ili pržiti pomfrit – a materijal i indukciono dno omogućavaju korišćenje na svim grejnim telima i ravnomernu raspodelu toplote.
Prijatno!