4 u 1 kaserola / pekač / friteza / steamer 24×24 – Copper pan TITAN CHEF-01

5.850 din.

Karakteristike 4 u 1 Copper Pan-a:

  • Duboki tiganj sa staklenim poklopcem s ispustom za paru
  • Dodatak: podloga za spremanje na pari i korpa za prženje
  • Dimenzije: 24 x 24 x 9 cm
  • Materijal: presovani aluminijum obložen titanijumskim premazom
  • Keramički premaz nanet u dva sloja
  • Spoljašnji bakarni premaz otporan na visoke temperature
  • Fiksirane ručke
  • Pogodan za sve izvore toplote, uključujući i indukcione

Veličina

Dubina

Nelepljivi premaz

Bakarni sloj

Stakleni poklopac

Pečenje u rerni

Duboko prženje

Kuvanje na pari

Indukciono dno

PFOA Free

Sudomašina

Šifra proizvoda: Titan Chef 01 Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Macht 4 u 1 tiganj / pekač / friteza / steamer 24x24 - Copper pan TITAN CHEF 01 pecenje

4 u 1 kaserola / pekač / friteza / steamer 24×24 – Copper pan TITAN CHEF-01

4 u 1 kaserola / pekač / friteza / steamer 24×24 – Copper pan TITAN CHEF-01 pripada Tiganjima Macht, koji su veoma funkcionalni, elegantni, jednostavni za upotrebu, lako se održavaju i još lakše peru tako da su svi dosadašnji kupci bili oduševljeni ovim tiganjima. Idealni su za zdravo pripremanje jela, uz upotrebu minimalne masnoće.

MACHT tiganje odlikuje vrhunski kvalitet izrade, moderan dizajn i izuzetna funkcionalnost. Dno tiganja je prilagođeno svim izvorima toplote, uključujući i indukcione. Svi tiganji imaju nelepljivu prevlaku što će Vam olakšati pripremu hrane kao i održavanje samog tiganja. Sa lakoćom pripremajte hranu koju najviše volite.

MACHT proizvodi zadovoljavaju sve međunarodno priznate standarde iz oblasti kvaliteta i većina njih nosi oznaku ECO, što znači da su zadovoljeni strogi ekološki kriterijumi – primenom zdravih tehnologija i materijala kao i ostalih proizvodnih činilaca sa minimalnom potrošnjom energije i najmanjim mogućim zagađenjem životne sredine.

Kako tiganji u našoj ponudi pomažu u kuhinji?

Tiganji koje vidite pred Vama predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.

Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.

Za sve što Vam je potrebno tiganji u našoj ponudi imaće odgovor. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

Macht 4 u 1 tiganj / pekač / friteza / steamer 24x24 - Copper pan TITAN CHEF 01 pecenje1

Spremajte svoja omiljena jela kako god poželite

Kaserola / Pekač / Friteza / Steamer Copper pan TITAN CHEF omogućava Vam pečenje, prženje i kuvanje hrane, na ringli ili u pećnici poput najsavremenije vatrostalne posude. Sve to bez ogrebotina usled korišćenja i bez dosadnog lepljenja hrane.

Izrađen je od presovanog aluminijuma i obložen titanijumskim premazom. Velike je površine i dubine pa ćete ostvariti sve zamisli u njemu – čak i peći lazanje, kuvati špagete ili pržiti pomfrit – a materijal i indukciono dno omogućavaju korišćenje na svim grejnim telima i ravnomernu raspodelu toplote.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „4 u 1 kaserola / pekač / friteza / steamer 24×24 – Copper pan TITAN CHEF-01“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *