logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Plitka granitna kaserola sa poklopcem – 3322 ROSE

3.770,00 din.

Karakteristike plitke granitne kaserole:

  • Plitka posuda sa staklenim poklopcem
  • Dimenzije: 28 x 7 cm
  • Nelepljivi granitni unutrašnji premaz
  • Nelepljiva spoljašnja granitna površina
  • Otporna na visoke temperature
  • Štedi energiju zahvaljujući specijalnom debelom dnu posude
  • Pogodna za sve pečenje u rerni bez poklopca
  • Nije pogodna za pranje u mašini za sudove!
Šifra proizvoda: Pasha 3322 ROSE Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Plitka granitna kaserola sa poklopcem - 3322 ROSE rerna

Plitka granitna kaserola sa poklopcem

Plitka granitna kaserola sa poklopcem je kaserola sa nelepljivim granitnim premazom dimenzija 28 x 7 cm savršena za tradicionalno kuvanje porodičnih ručkova i drugih kuvanih i zapečenih jela… U pitanju je posuda koju zaslužuje svaka kuhinja i svaka domaćica.

Pogodna je za korišćenje na svim izvorima toplote, uključujući indukcioni, a uz nju dolazi i praktični stakleni poklopac.

Zašto je dobro imati plitku granitnu kaserolu sa poklopcem

Granitno posuđe Pasha odlikuje tradicionalan dizajn i najsavremeniji materijali koji garantuju savršen ukus hrane i brzu i laku pripremu. U našoj ponudi možete pronaći granitne kaserole i tiganje koji će Vam skratiti vreme kuvanja dok višeslojnim premazom na bazi granita i titanijuma sprečavaju lepljenje namirnica za površinu posuda!

Ono po čemu će se Pasha granitno posuđe odmah izdvojiti je njegov ovalni dizajn koji inspiraciju vuče iz tradicionalnog načina pripreme hrane.

Tradicionalno posuđe pravljeno je tako da efikasnije iskoristi prostor nad vatrom ili ispod sača. Tako izrađeno ravnomernije se zagreva, prima veću količinu hrane i lakše je za rukovanje.

Sve te najbolje karakteristike nasledile su i granitne posude Pasha, a sada ih možete imati i Vi u svom domu!

Plitka granitna kaserola sa poklopcem - 3322 ROSE poklopac

Beskonačan način pravljenja Vaših omiljenih jela

Unutrašnjost i spoljašnjost ovih posuda presvučene su višeslojnim premazom sa česticama granita i titanijuma. Karakteristika ovih materijala je da efikasno provode toplotu bez gubitaka i ne dozvoljavaju lepljenje namirnica za zidove.

Prva karakteristika dugoročno štedi električnu energiju tokom kuvanja dok druga smanjuje potrebu za preteranim korišćenjem ulja i masnoća.

Ulje i masnoće pokazali su se kao namirnice koje najviše podižu kaloričnost obroka i njihovom kontrolom lakše ćete voditi računa i o sopstvenoj kilaži i zdravlju čitave porodice.

Sve ovo i mnogo više dobijate uz ove vrhunske posude u našoj ponudi. Kuvanje ne mora biti zahtevna aktivnost – može biti čisto uživanje uz Pasha granitno posuđe!

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Plitka granitna kaserola sa poklopcem – 3322 ROSE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *