logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Veliki pekač sa rešetkom – COPPER ROASTER CR-01

5.070 din.

Karakteristike:

  • materijal: ugljeni čelik
  • debljina tela pekača: 0,8 cm
  • premaz: non-stick
  • dimenzije sa ručkama i rešetkom: 48 x 38 x 16,5 cm

+ - Opis

Opis

Veliki pekač sa rešetkom – COPPER ROASTER CR-01 meso

Veliki pekač sa rešetkom – COPPER ROASTER CR-01

Veliki pekač sa rešetkom – COPPER ROASTER CR-01 je savršen jer s vremena na vreme običan plitki pekač, vatrostalna posuda ili pleh neće biti dovoljni – potrebno Vam je nešto masivnije i moćnije da u njemu pripremate pečenje, mesne rolate ili celo pile sa prilogom za čitavu porodicu i goste.

Baš tada biće Vam drago što pri ruci imate Macht veliki pekač sa rešetkom Copper Roaster! Ono po čemu se Copper Roaster ipak odvaja od drugih pekača u svojoj klasi je rešetka za pečenje. Na taj način možete pripremati pečenje kao na roštilju!

Zašto je dobro imati Veliki pekač sa rešetkom

Već na prvi pogled Copper Roaster deluje impresivno. Izrađen je od čvrstog, debelog materijala koji dobro provodi toplotu, stabilan je i postojan. Ni nalik na tanke plehove koji se ugibaju čim u njih stavite nešto iole teže.

Biće savršen da u njemu pripremate sva jela od mesa, pogotovo but, rebra ili plećku, celo pile, ćurku, krompir, grilovano povrće, sarmu, podvarak i sve drugo što Vam može pasti na pamet.

Meso se peče u sopstvenim sokovima a sva suvišna masnoća ostaje u pekaču. Vi dobijate ukusniji i zdraviji obrok, a Vaša rerna ostaje blistavo čista.

Na Vama je samo da pečenje poslužite uz omiljeni prilog, i gledate zadovoljna lica svojih najdražih koji uživaju u njemu!

 

Veliki pekač sa rešetkom – COPPER ROASTER CR-01 pile

Ukusnija i slasnija jela uz Veliki pekač sa rešetkom

Vatrostalni pekači izrađeni su od ugljeničnog čelika sa nelepljivim premazom i drugih materijala koji podnose ekstremno niske i visoke temperature. Vatrostalni pekači praktično su neuništivi i u njima možete spremati, peći, servirati i čuvati hranu.

Pečenje hrane je proces neophodan za pravljenje ukusnih domaćih jela i bez njega obroci nikako ne mogu biti kompletni. Samo pečenje hrane nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan recept, ali domaća hrana pripremljena u ovim posudama biće ukusnija i pravićete je lakše, brže i uz uživanje.

Topli obroci čuvaju se tako lako uz vatrostalne pekače da ćete zaboraviti da ste ikada koristili ijedne druge. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Topli obroci će se uz ove posude praktično servirati sami.

Sve što Vam je potrebno vatrostalni pekači u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Veliki pekač sa rešetkom – COPPER ROASTER CR-01“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *