Digitalni Super Krčko DC-400- Aparat za sporo kuvanje 6,5 l

9.750 din.

Karakteristike:

  • Odvojiva keramička posuda zapremine 6,5 litara
  • Ovalno visokokvalitetno kućište od INOX-a
  • Vatrostalni stakleni poklopac
  • Termoizolovane ručke
  • Digitalna kontrola rada
  • Tri radna režima: Slow, High, Warm
  • Snaga: 320W

Zapremina

Snaga

Keramička posuda

Kućište od INOX-a

Stakleni poklopac

Drška hladna na dodir

Tri režima rada

Zaštita od pregrevanja

Digitalna kontrola rada
Šifra proizvoda: DC-400 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Digitalni Super Krčko DC-400

Digitalni Super Krčko DC-400 potreban je svakoj kuću, a evo i zašto! On je jedini je aparat za sporo kuvanje koji dozvoljava programiranje vremena kuvanja.

Ubacite sve sastojke, odaberite željeni režim rada, a zatim i vreme kuvanja – od 30 minuta do 12 sati. Nakon isteka vremena aparat automatski prelazi u režim održavanja temperature, tako da Vas po dolasku kući uvek čeka topao i ukusan obrok spreman da odmah bude poslužen!

Sve ostale najbolje karakteristike nasledio je od svojih mehaničkih rođaka – izdržljivu keramičku posudu zapremine 6,5 litara, stakleni poklopac kroz koji možete pratiti pripremu jela, i naravno kuvanje dugim sporim krčkanjem na nižoj temperaturi koje izvlači sve najbolje iz namirnica i čini Vaša jela slasnim i ukusnim!

Digitalni Super Krčko DC-400 je aparat za sporo kuvanje sa kućištem od INOX-a kapaciteta 6,5 litara i snagom od 320W. Uz pomoć njega kuvaćete lako sve – kuvana jela, supe, čorbe, umake, glavna jela, zimnicu, slatko, džemove, poslastice…

Digitalni Super Krčko štedi električnu energiju a možete ga koristiti i tokom noći po jeftinijoj struji. Namirnice nikada ne proključaju u vodi tako da nema opasnosti od zagorevanja i lepljenja za posudu, a zadržavaju sve hranljive sastojke pa će obroci biti zdravi i izuzetno bogatog ukusa.

Programi za Super Krčka:

  • HIGH: vreme kuvanja minimum 4 h; temperatura od 85 do 95°C
  • LOW: vreme kuvanja minimum 8 h; temperatura od 65 do 75°C
  • WARM: održavanje temperature, podgrevanje ili odmrzavanje; temperatura od 60 do 65°C

Vreme pripreme hrane je minimum 4 h u High režimu. Sve funkcije se biraju i menjaju okretanjem dugmeta za odabir režima rada. Po završetku odabranog režima rada, okretanjem dugmeta na položaj LOW, funkcija LOW će raditi sve dok je Vi ručno ne isključite okretanjem dugmeta za odabir režima rada na položaj Off. Odabrani režim rada, takođe, radi sve dok ga Vi ručno ne ugasite okretanjem dugmeta za odabir režima rada na položaj Off. Sve vreme jelo će se krčkati bez zagorevanja ili kipljenja.

Tradicionalna priprema i savršen ukus

Aparati za sporo kuvanje koriste tehniku dugog, sporog kuvanja na nešto nižoj temperaturi – takozvanog „krčkanja“, kako bi se sačuvale sve hranljive materije iz hrane koje mogu izgubiti svoje karakteristike ukoliko se pripremaju na temperaturi ključanja. Može se reći da aparati za sporo kuvanje zapravo simuliraju tradicionalan pristup kuvanju, tokom kojeg se hrana lagano pripremala na vatri tokom većeg dela dana, pre nego što su postojali električni šporeti.

„Slow cooker“, kao se obično zove, ima nekoliko režima rada za pripremu domaćih jela, u zavisnosti šta želite da postignete – održavanje temperature hrane, višu ili nižu temperaturu. Slow cooker upalite tokom noći ili pre odlaska na posao, i osam do deset sati kasnije Vaše tradicionalno pripremljeno jelo biće gotovo.

Srpska kuhinja zasnovana je na ovakvom, sporom, načinu pripreme hrane. U našoj tradiciji je veliki broj kuvanih jela, a najbolji način da se iz mesa, krompira i povrća izvuče najviše je upravo ovaj kuhinjski aparat. Srpska kuhinja nezamisliva je bez laganog krčkanja na tihoj vatri.

Ovi uređaji nezavisni su od šporeta, praktični su, pouzdani i, iznad svega, efikasni. Zbog toga što mogu raditi noću po jeftinoj struji pomoći će Vam da uštedite novac i smanjite troškove, a uživaćete u vremenu koje dobijate zbog toga što ne morate da provodite vreme u kuhinji.

Dovoljno je da po receptu ubacite namirnice, upalite na željeni režim rada i možete se opustiti znajući da se ceo proces kuvanja obavlja bez potrebe za Vašom intervencijom.

Naredni put kada budete dotakli aparat za sporo kuvanje biće da iz njega poslužite hranu.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Digitalni Super Krčko DC-400- Aparat za sporo kuvanje 6,5 l“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *