logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Dodatak za ceđenje paradajza za Coral mašinu za mlevenje mesa

4.550 din.

Dodatak za ceđenje paradajza za Coral mašinu za mlevenje mesa MR-1000J je nastavak koji Vam dozvoljava da svoju mašinu za mlevenje iskoristite za ceđenje svežeg paradajza i pripremu soka od paradajza za zimnicu.

Šifra proizvoda: Dodatak za MR-1000J Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Mašina za mlevenje mesa MR-1000 – MEGA ROBOT

MEGA ROBOT je univerzalna mašina za mlevenje mesa. To su praktično tri mašine u jednoj. Mala je, lepog izgleda i laka za korišćenje i održavanje. Ukrašava radnu površinu i svakodnevno vam treba. MR-1000 je pomoćnica koja se posebno ističe uoči slavlja, u pripremi mesa, jela i poslastica. Prosto vas podstiče da je koristite uvek kada vam zatreba njena dragocena pomoć.

Na telo mašine za mlevenje mesa smešta se rešetka koja vam daje finoću mlevenog mesa ili povrća koju želite. Postoji opcija od 3 mm za fino mlevenje, 5 i 8 mm za srednje i grubo mlevenje, kao i trouglasti otvor za sitno seckanje. Meso i povrće, ali i orasi, kesten i žito, recimo, stavljaju se u mašinu i potiskuju ka otvoru na čijem kraju ih rešetka oblikuje prema vašoj zamisli.

Mašina za mlevenje mesa poseduje i dodatak za pravljenje kobasica i ćevapa, čak i punjenih ćevapa. Uz poseban dodatak možete takođe praviti i profile za četiri različita domaća keksa.

Konačno, posebnim plastičnim dodatkom mašina za mlevenje mesa se pretvara u mašinu za fino mlevenje i rendanje oraha, badema ili lešnika, ali i rena, šargarepe, celera… Uz posebno sečivo možete i grubo rendati cveklu, bundeve ili jabuke, i koristiti ih kao dodatak za kolače i pite.

Melnici za meso

Mašine za mlevenje mesa: Od mesa za roštilj do pripreme zimnice

Mašine za mlevenje mesa su nezaobilazni aparati za sve one koji žele da sami obrađuju namirnice u svojoj kuhinji. Njihova upotreba nije ograničena samo na pripremu mesa za roštilj. Ukoliko Vam je potrebna kombinacija mesa različitog tipa i kvaliteta, ukoliko želite da meso kombinujete sa sojom, začinima ili nekom drugom namirnicom, ukoliko pripremate meso za izradu kobasica, ovi aparati idealan su izbor za Vas.

Mašina za mlevenje mesa ne koristi se samo za obradu mesa. Ukoliko meljete paprike, paradajz ili plavi patlidžan za pripremu ajvara, ona je savršena pomoć. Završićete posao brže i lakše ne morajući da razmišljate da li je povrće dovoljno sitno isečeno. Koristite je za mlevenje voća pri pripremi džema. Uz poseban dodatak moguće je i cediti voće i povrće. Ne postoji bolji aparat za pripremu namirnica za domaći sok od paradajza.

Mlevenje mesa toliko je lako da ćete se pitati zašto ste taj posao prepuštali drugima. Mleveno meso u mesarama priprema se unapred, često od ostataka, i vremenom gubi svoju jarko crvenu boju. Ukoliko mlevenje mesa obavljate kod kuće, uvek ćete biti sigurni u kvalitet i svežinu svojih namirnica.

Mašine za mlevenje mesa lako se održavaju. Nakon korišćenja propustite nekoliko komada hleba kroz aparat i pokupiće sve ostatke hrane. Operite pojedinačne delove u sudoperi, odložite je i spremna je za sledeće korišćenje.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dodatak za ceđenje paradajza za Coral mašinu za mlevenje mesa“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *