logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Griller i panini sendvičar– FRENCH GRILL FG-1000

6.370 din.

Karakteristike:

  • Preklopni gril
  • Dve integrisane grejne ploče sa rebrima
  • Dimenzije grejne ploče: 26 x 18 cm
  • Nelepljivi premaz
  • Gril ploča pod nagibom za odlivanje suvišnih masnoća
  • Odvojiva posuda za skupljanje masnoće
  • Svetlosni indikator rada
  • Dužina kabla: 0,7 m
  • Snaga: 1000 W
Šifra proizvoda: FG-1000 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Griller i panini sendvičar– FRENCH GRILL FG-1000 grill

Griller i panini sendvičar– FRENCH GRILL FG-1000

Griller i panini sendvičar– FRENCH GRILL FG-1000 ako želite da pečete ukusan roštilj u udobnosti Vašeg doma a pri tom se hranite zdravije i hranom niže kalorijske vrednosti? Onda za Vas imamo savršen aparat – Coral French Grill FG-1000! Za razliku od prženja u tiganju, na ulju ili masti, meso koje ovako pečete biće mnogo manje kalorično a zdravije za Vas i Vaše najbliže.

Zašto je dobro imati Griller i panini sendvičar– FRENCH GRILL FG-1000

Dvostruka nelepljiva grejna ploča dozvoljava Vam da meso, ribu, pečurke, povrće i sve druge namirnice pečete obostrano i tako uštedite vreme. Možete ga koristiti i kao vrhunski sendvičar veće površine. Za razliku od običnih koji dozvoljavaju pripremu toplih sendviča veličine samo standardnog tost hleba, većih dimenzija pružava Vam više mogućnosti.

Ono što odvaja ovaj grill od drugih na tržištu je nagib grejnih ploča koji dozvoljava odlivanje suvišnih masnoća. I, naravno, ukusno kao da ste ga upravo ispekli na ćumuru!

Griller i panini sendvičar– FRENCH GRILL FG-1000 povrce

 Grileri: Meso sa roštilja u udobnosti Vašeg doma

Grileri su jedinstveni proizvodi koji Vam omogućavaju pripremu mesa sa roštilja u Vašem domu, kvalitetno kao da je pečeno na otvorenoj vatri. I ne samo mesa. Grileri mogu peći povrće i pečurke, ili zapeći kriške hleba. Možete ih koristiti tokom pripreme zimnice, i jednostavno očistiti i odložiti nakon upotrebe.

Domaće pljeskavice nikada ne ispadnu kao sa roštilja ako su pripremljene u tiganju i natopljene uljem. Sa druge strane, ovi kuhinjski aparati ne samo da ne zahtevaju dodatno ulje zbog svojih nelepljivih ploča već i pomažu da se oslobodite viška masnoća iz mesa koje pripremate. Domaće pljeskavice biće sočne, piletina hrskava a povrće ukusno i aromatično.

Grilovano povrće je zdrava alternativa za one koje teže vegetarijanskoj ishrani ili žele da povećaju unos vitamina, smanje broj kalorija i izgube kilograme. Lakoća sa kojom se ovi uređaji održavaju znači da ne dolazi do mešanja hrane biljnog i životinjskog porekla. Dobijate savršeno pripremljene namirnice.

U zavisnosti od toga da li aparat ima jednu ili dve grejne ploče, možete pripremati tople sendviče ili zapeći hleb za tost. Slično kao i sa mesom sa roštilja, lako ćete očistiti ploče od grilovanog sira i biće spremne za sledeći ciklus bez straha od mešanja ukusa.

Grilovanje je obično rezervisano za specijalne prilike, vikende i praznike. Uz ove aparate grilovanje će postati nešto o čemu možete razmišljati svakoga dana – u udobnosti Vašeg doma, ukoliko očekujete goste, ili želite sami da odmorite uz utakmicu ili omiljenu seriju.

 

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Griller i panini sendvičar– FRENCH GRILL FG-1000“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *