Italijanska kobasica sa začinskim biljem, bosiljkom, ruzmarinom, peršunom i belim vinom postaće specijalitet u Vašoj kući. Italijanska kobasica će podići Vaš kriterijum kada je u pitanju dobra hrana.
SASTOJCI
- 1 ¼ kg mlevenog svinjskog buta
- 3 gnječena čena belog luka
- na vrh kašičice bosiljka, ruzmarina, origana i tucane aleve paprike
- ¼ šolje biste pileće ili goveđe supe ili ¼ šolje belog vina
- ½ kašičice soli
- 1 ½ kašičica bibera
- 2 kašike svežeg seckanog peršuna
PRIPREMA – Italijanska kobasica:
Sve sastojke dodajte mlevenom mesu. Rukom dobro umešajte meso i sastojke kako bi se svi sastojci i meso dobro sjedinili. Ostavite meso u frižideru preko noći. Koristeći Coral mašinu za mlevenje mesa i dodatke za pravljenje kobasica napravite kobasice željene veličine.
Mašina za mlevenje mesa MR-1000J je identična drugom modelu ali bez dodataka za ceđenje paradajza. Dolazi sa dve različite rešetke i nožem od nerđajućeg čelika. U sklopu aparata je i dodatak za pravljenje kobasica.
Mašina za mlevenje mesa pretvara ovu aktivnost u uživanje. Bez problema ćete samleti sve vrste i količine mesa, napraviti mešavinu različitih tipova po svojoj želji ili napraviti kobasice u kojima možete uživati kad god poželite.
Nikada se više nećete pitati kakvog je kvaliteta meso koje jedete ili da li je pripremljeno sa aditivima i dodacima sumnjivog kvaliteta.
Uvek sveže, bogato, ukusno i hranljivo mleveno meso, na Vašem stolu uz Coral mašinu za mlevenje mesa.
Prijatno!