logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Ručni mikser – MX-350

5.200 din.

Karakteristike:

  • Ručni mikser sa detaljima od INOX-a
  • Mutilice i mešalice od INOX-a
  • 5 brzina + TURBO funkcija
  • Dugme za menjanje brzina i izbacivanje dodataka
  • Ergonomski dizajnirana ručka
  • Snaga: 350 W

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: MX-350 Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Ručni mikser – MX-350 krem

Ručni mikser – MX-350

Ručni mikser – MX-350 sa pet brzina i Turbo funkcijom – MX-350 ima snagu od 350 W i odgovoriće na sve izazove koje možete imati u kuhinji. Sa svojih 5 brzina + Turbo funkcijom bez problema muti sve vrste namirnica, a poseduje i dodatke za mešanje gustih smesa i testa.

Zašto je dobro imati  ručni mikser – MX-350

Želite da napravite kolač ili tortu – potreban Vam je mikser. Da umutite majonez – opet mikser. Testo za proju – mikser…

Šta god da počnete da spremate nekako se taj tihi pomoćnik umeša i nečujno Vam olakša posao. Zato treba da bude kvalitetan. Da bude pouzdan. I lak za korišćenje.

Predstavljamo Vam Coral MX-350ručni mikser koji poseduje sve te kvalitete. I spreman je da ih stavi u službu Vaših specijaliteta. Kad god Vam je to potrebno!

Vaše je samo da odaberete kako želite da ih poslužite!

Ručni mikser – MX-350 puslice

 Mikseri: Efikasni i pouzdani saveznici u Vašoj kuhinji

Mikseri su nezaobilazni uređaji u svakoj kuhinji. Njihova primena je toliko široka da je nemoguće navesti sve za šta ih možete koristiti. Mikseri su neophodni za mućenje jaja, pravljenje šlaga od belanaca, mešanje testa za pripremu kolača, raznih glazura i smesa… Ni jedan iole komplikovaniji recept se praktično ne može zamisliti bez njih.

Ručni mikser je pokretan, fleksibilan i efikasan. Zbog toga što niste vezani za jedno mesto možete se slobodno kretati po kuhinji dok ga koristite. Ručni mikser pogodan je kada je potrebno spremati više stvari istovremeno, tako da je dovoljno zameniti mu mutilice, ili ih oprati, i preći na drugu posudu u kojoj su sastojci.

Pored ovih u našoj ponudi su još dve vrste miksera:

Štapni mikser je fleksibilniji. Jedna mutilica omogućava mu da dospe do dna uskih posuda tako da je izuzetno efikasan za pravljenje pene za kafu, mućenje šejkova ili smutija, mešanje sastojaka napitaka itd. Štapni mikser može se koristiti i kao klasični ručni, ukoliko mutilica odgovara tipu namirnica koji se koristi i željenoj gustini smese.

Stoni mikser vezan je za podlogu – radni sto ili drugi kuhinjski element, što mu omogućava veću snagu i ravnomernije mešanje i mućenje sastojaka, a Vama oslobađa ruke za druge poslove. Stoni mikser, za razliku od ostalih, dolazi sa sopstvenim postoljem i posudom za mućenje.

 

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ručni mikser – MX-350“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *