Fagor.RS: Aparat za sporo kuvanje 3,5 l - Mini Krčko SC-300 Selection

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Aparat za sporo kuvanje 3,5 l – Mini Krčko SC-300 Selection

5.850,00 din.

(1 recenzija korisnika)

Sve karakteristike klasičnog aparata za sporo kuvanje u praktičnom i kompaktnom pakovanju za manje i srednje porodice i kuhinje sa ograničenim prostorom. Ali Slow Cooker Mini Krčko SC-300 Selection je mnogo više od toga!

U njemu možete pripremati sva jela kao i u običnom Krčku. Možete kuvati variva, supe, čorbe, paprikaše, gulaše, džemove, zimnicu, sok od paradajza i još mnogo toga. Ukoliko je Krčkova velika keramička posuda prevelika za Vaše potrebe Mini Krčko je idealan za Vas.

Keramička posuda Mini Krčka je zapremine 3,5 litara. Nalazi se u metalnom kućištu na kojem birate odgovarajući program rada i poklapa se tokom kuvanja vatrostalnim staklenim poklopcem. Ima sopstveni kabal kojim se direktno priključuje na izvor napajanja i ne zavisi od slobodnog mesta na ringli.

Hrana se u Mini Krčku kuva ispod ili na samoj granici ključanja. Zbog toga je kuvanje duže ali i mnogo zdravije. Ovakvim tradicionalnim načinom kuvanja – takozvanim krčkanjem – oslobađa se pun ukus namirnica ali i čuvaju hranljivi sastojci. Pojedini nutricienti, kao što je vitamin C, osetljivi su na visoke temperature i zbog toga im mnogo više odgovaraju niže temperature aparata za sporo kuvanje.

Mini Krčko omogućiće Vam da se hranite zdravije, izuzetno je efikasan tako da će Vam uštedeti i električnu energiju, i više od svega, značajno će Vam olakšati kuvanje.

Ne postoji ništa lepše od toplog, gotovog ručka koji Vas čeka primamljiv i mirisan kada se umorni vratite sa posla, spreman da odmah bude poslužen. Mini Krčko pružiće Vam upravo to!


Zapremina

Snaga

Keramička posuda

Kućište od INOX-a

Stakleni poklopac

Drška hladna na dodir

Tri režima rada

Zaštita od pregrevanja

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: SC-300 Selection Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Mini Krčko za kuvanje ukusnih recepata

Mini Krčko za kuvanje metodom sporog, laganog krčkanja na slaboj vatri je prelep i izuzetno koristan aparat. Dugim sporim kuvanjem iz namirnica se izvlače svi hranljivi sastojci, dobija se pun i bogat ukus hrane, i ne dolazi do razgradnje hranljivih materija usled visokih temperatura.

Mini Krčko za kuvanje ukusnih recepata Vas oslobađa potrebe da boravite u kuhinji, obilazite jelo tokom kuvanja i strogo vodite računa o vremenu pripreme i dodavanja namirnica. Ubacite sve sastojke istovremeno u aparat, dodajte vodu, uključite i možete se posvetiti drugim obavezama. Nakon nekoliko sati čekaće Vas slastan obrok spreman za posluženje.

Gordon Ramsey o sporom kuvanju: Jednostavno, zadovoljavajuće i prepuno divnih ukusa i tekstura… preukusno!

Coral aparat za sporo kuvanje 3,5 l 200 W - Mini Krčko SC-300 Selection
Coral aparat za sporo kuvanje 3,5 l 200 W - Mini Krčko SC-300 Selection

Glavne karakteristike

Tradicionalan način kuvanja

Da li ste se ikada pitali zašto svi vole bakinu kuhinju? Odgovor je jednostavan – zato što je bogatog ukusa, puna zdravih, hranljivih sastojaka i pripremljena tako da iz njih izvuče maksimum – sporim kuvanjem! Dok se hrana lagano krčka na vatri svi ukusi se mešaju u predivnoj harmoniji, povrće i pečurke daju joj fantastičnu teksturu dok se meso praktično topi u ustima.

Mini Krčko za kuvanje koristi ovu metodu da na trenutak povrati najukusniji delić Vaše mladosti i podseti Vas na neko prošlo vreme kada je sve delovalo tako lako i jednostavno.

Jednostavno se koristi

Ne želimo da zvučimo hvalisavo ali teško da ćete pronaći aparat za kuvanje lakši za upotrebu od Mini Krčka. Dovoljno je da po receptu ubacite namirnice u njega, odaberete funkciju – High, Low ili Warm – i to je sve!

Smanjuje angažovanje u kuhinji

Iako je sporo kuvanje vremenski duže od tradicionalnog kuvanja, zapravo je mnogo manje zahtevno. Nakon što dodate namirnice po receptu koji želite i uključite Mini Krčko za kuvanje, slobodni ste da se posvetite drugim aktivnostima. Možete kuvati čak i u toku noći ili dok ste na poslu. Po povratku čekaće Vas gotov, ukusan ručak za celu porodicu.

Neko od članova kasni i želite da ga sačekate? Nema hlađenja hrane i ponovnog podgrevanja. Prebacite prekidač aparata na Warm i automatski će održavati hranu toplom sve dok cela porodica ne bude na okupu.

Lako se održava

Hrana pripremljena u Krčku ne ključa, ne peni, ne zagoreva i ne pravi nered u Vašoj kuhinji. Nakon korišćenja dovoljno je da operete keramičku posudu i već je spremna za novo korišćenje!

Štedi struju i novac

Mini Krčko za kuvanje koristi sopstveni izvor električne energije, ne ringlu šporeta. Zbog toga je mnogo efikasniji i višestruko smanjuje troškove kuvanja. Dodajte tome da ga možete koristiti i noću, po jeftinijoj struji i ušteda će biti još značajnija.

Zdravija ishrana

Za razliku od drugih aparata koji kuvaju iznad tačke ključanja, Mini Krčko za kuvanje čuva hranljive materije iz hrane koje su osetljive na visoke temperature. Vitamin C je jedan od tih izuzetno osetljivih nutricienata ali tu su i mnogi drugi vitamini, minerali, antioksidansi i slično. Hranićete se mnogo zdravije i kvalitetnije ukoliko počnete da praktikujete sporo kuvanje u svojoj ishrani.

Mini Krčko ili Super Krčko?

Razlika je samo u tome šta je Vama potrebno. Oba aparata imaju iste funkcije i slične karakteristike i jedina značajnija razlika je u njihovoj veličini.

Super Krčko ima zapreminu od 5,5 do 7,5 litara i namenjen je srednjim i većim porodicama i za pripremu jela koja se prave u većim količinama – kuvana jela za celu porodicu, ajvar, sok od paradajza, džem i pekmez za zimnicu i slično.

Mini krčko ima zapreminu 3,5 litara i namenjen je manjim porodicama, parovima, pojedincima i za pripremu jela koja se prave u nešto manjim količinama – kuvana jela za manju porodicu, sosevi, prelivi, supe, čorbe i slično.

Ne postoji razlika u jelima koje možete pripremati u jednom ili drugom aparatu, razlika je samo u količini. Paprikaši, gulaši, sarme, pasulj, kupus ili grašak podjednako su ukusni i slasni kako u Super Krčku, tako i u Mini Krčku za kuvanje.

Karakteristike

 • Visokokvalitetno metalno kućište
 • Vatrostalni stakleni poklopac
 • Keramička posuda od 3,5 litara
 • Ravnomerna raspodela toplote
 • Tri režima rada: Warm, Low, High
 • Termoizolovane ručke
 • Ergonomski ovalni dizajn
 • Snaga 200 W

Aparati za sporo kuvanje: Tradicionalna priprema i savršen ukus

Aparati za sporo kuvanje koriste tehniku dugog, sporog kuvanja na nešto nižoj temperaturi – takozvanog „krčkanja“, kako bi se sačuvale sve hranljive materije iz hrane koje mogu izgubiti svoje karakteristike ukoliko se pripremaju na temperaturi ključanja. Može se reći da aparati za sporo kuvanje zapravo simuliraju tradicionalan pristup kuvanju, tokom kojeg se hrana lagano pripremala na vatri tokom većeg dela dana, pre nego što su postojali električni šporeti.

„Slow cooker“, kao se obično zove, ima nekoliko režima rada za pripremu domaćih jela, u zavisnosti šta želite da postignete – održavanje temperature hrane, višu ili nižu temperaturu. Slow cooker upalite tokom noći ili pre odlaska na posao, i osam do deset sati kasnije Vaše tradicionalno pripremljeno jelo biće gotovo.

Srpska kuhinja zasnovana je na ovakvom, sporom, načinu pripreme hrane. U našoj tradiciji je veliki broj kuvanih jela, a najbolji način da se iz mesa, krompira i povrća izvuče najviše je upravo ovaj kuhinjski aparat. Srpska kuhinja nezamisliva je bez laganog krčkanja na tihoj vatri.

Ovi uređaji nezavisni su od šporeta, praktični su, pouzdani i, iznad svega, efikasni. Zbog toga što mogu raditi noću po jeftinoj struji pomoći će Vam da uštedite novac i smanjite troškove, a uživaćete u vremenu koje dobijate zbog toga što ne morate da provodite vreme u kuhinji.

Dovoljno je da po receptu ubacite namirnice, upalite na željeni režim rada i možete se opustiti znajući da se ceo proces kuvanja obavlja bez potrebe za Vašom intervencijom.

Naredni put kada budete dotakli aparat za sporo kuvanje biće da iz njega poslužite hranu.

+ - Recenzije (1)

1 recenzija za Aparat za sporo kuvanje 3,5 l – Mini Krčko SC-300 Selection

 1. Jovana Gavrilović

  odličan je za kuvanje bilo koje namirnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *