logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Sokovnik od INOX-a – PJ-850

8.970 din.

Karakteristike:

  • Kućište od brušenog INOX-a
  • Sigurnosna ručka, sečiva i rešetkasto sito od INOX-a
  • Otvor za namirnice od 7,5 cm
  • Zaštita motora od pregrevanja
  • 2 brzine rada
  • Zapremina posude za pulpu: 1,8 l
  • Zapremina posude za sok: 1 l
  • Dužina kabla: 1,4 m
  • Snaga: 850 W

 

Šifra proizvoda: PJ-850 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Sokovnik od INOX-a – PJ-850 3

Sokovnik od INOX-a – PJ-850

SOKOVNIK PJ-850 je De Lux aparat sa kućištem od INOX-a pogodan za pripremu svežih sokova od voća i povrća. Dok u jednoj posudi dobijate svež i zdrav napitak, u drugoj se odvaja pulpa i suva materija koju možete koristiti za pripremu kolača, džema i deserata.

Ne treba trošiti reči na to koliko su sveži sokovi zdravi i korisni. Sadrže sve hranljive sastojke kao voće i povrće a mnogo ih je lakše konzumirati u dovoljnim količinama da osetite efekte. Pri tom ne sadrže dodatne šećere, aditive, veštačke boje i konzervanse poput kupovnih, i uvek ste sigurni u kvalitet namirnica od kojih su pripremljeni jer ste ih lično birali.

A uz sokovnik od INOX-a koji je pred Vama, priprema sokova postaće pravo uživanje!

Zašto je dobro imati sokovnik od INOX-a – PJ-850

Ovaj sokovnik je izuzetno snažan i efikasan. Širok otvor dozvoljava krupnije komade voća tako da nećete trošiti previše vremena na njihovo sečenje. Dve brzine olakšavaju pripremu sokova od mekšeg i tvrđeg voća i povrća.

A kada prvi put budete videli Vaše najmilije kako uživaju u svežem i ukusnom soku, i traže čašu više, znaćete da ste sa Coral sokovnikom od INOX-a napravili pravi izbor!

Sokovnik od INOX-a – PJ-850 4

Za zdrave i osvežavajuće napitke u Vašem domu

Sokovnici Vam omogućavaju da u svom domu pripremate fantastične domaće sokove od svežeg voća i povrća, bez konzervanasa i aditiva. Vaša porodica i Vi hranićete se zdravije, smanjićete unos suvišnih šećera kojih su komercijalni napici prepuni i uživaćete u bogatom ukusu tačno onih namirnica koje želite, bez ograničenja.

Sokovnik odvaja suvu materiju od tečne i tako dobijate, sa jedne strane čist sok od voća bez ikakvih dodataka, a sa druge suvu materiju koju ukoliko želite možete iskoristiti za pripremu džema, slatkog, zimnice, kolača i torti. U zavisnosti od aparata, mogu postojati i dodatne mogućnosti, kao što su „hladno“ ceđenje voća, blendiranje, mlin i druge.

Domaći sokovi mnogo su zdraviji od njihovih komercijalno dostupnih verzija. Tokom pravljenja soka oslobađaju se sve hranljive materije, vitamini i minerali, nema dodataka čija preterana upotreba u ishrani može biti opasna, niti procesa tokom kojih dolazi do promena u strukturi voća i povrća. Domaći sokovi su zdravi, kvalitetni, ukusni, i iznad svega – uvek dostupni kada ih želite.