Sokovnik od INOX-a – PJ-850

(2 recenzije korisnika)

11.570 RSD

Karakteristike:

 • Kućište od brušenog INOX-a
 • Sigurnosna ručka, sečiva i rešetkasto sito od INOX-a
 • Otvor za namirnice od 7,5 cm
 • Zaštita motora od pregrevanja
 • 2 brzine rada
 • Zapremina posude za pulpu: 1,8 l
 • Zapremina posude za sok: 1 l
 • Dužina kabla: 1,4 m
 • Snaga: 850 W

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: CORA9488 Kategorije: ,
Sokovnik od INOX-a - PJ-850

SOKOVNIK OD INOX-A – PJ-850

SOKOVNIK PJ-850 je De Lux aparat sa kućištem od INOX-a pogodan za pripremu svežih sokova od voća i povrća. Dok u jednoj posudi dobijate svež i zdrav napitak, u drugoj se odvaja pulpa i suva materija koju možete koristiti za pripremu kolača, džema i deserata.

Ne treba trošiti reči na to koliko su sveži sokovi zdravi i korisni. Sadrže sve hranljive sastojke kao voće i povrće a mnogo ih je lakše konzumirati u dovoljnim količinama da osetite efekte. Pri tom ne sadrže dodatne šećere, aditive, veštačke boje i konzervanse poput kupovnih, i uvek ste sigurni u kvalitet namirnica od kojih su pripremljeni jer ste ih lično birali.

A uz sokovnik od INOX-a koji je pred Vama, priprema sokova postaće pravo uživanje!

ZAŠTO JE DOBRO IMATI SOKOVNIK OD INOX-A – PJ-850

Ovaj sokovnik je izuzetno snažan i efikasan. Širok otvor dozvoljava krupnije komade voća tako da nećete trošiti previše vremena na njihovo sečenje. Dve brzine olakšavaju pripremu sokova od mekšeg i tvrđeg voća i povrća.

A kada prvi put budete videli Vaše najmilije kako uživaju u svežem i ukusnom soku, i traže čašu više, znaćete da ste sa Coral sokovnikom od INOX-a napravili pravi izbor!

ZA ZDRAVE I OSVEŽAVAJUĆE NAPITKE U VAŠEM DOMU

Sokovnici Vam omogućavaju da u svom domu pripremate fantastične domaće sokove od svežeg voća i povrća, bez konzervanasa i aditiva. Vaša porodica i Vi hranićete se zdravije, smanjićete unos suvišnih šećera kojih su komercijalni napici prepuni i uživaćete u bogatom ukusu tačno onih namirnica koje želite, bez ograničenja.

Sokovnik odvaja suvu materiju od tečne i tako dobijate, sa jedne strane čist sok od voća bez ikakvih dodataka, a sa druge suvu materiju koju ukoliko želite možete iskoristiti za pripremu džema, slatkog, zimnice, kolača i torti. U zavisnosti od aparata, mogu postojati i dodatne mogućnosti, kao što su „hladno“ ceđenje voća, blendiranje, mlin i druge.

Domaći sokovi mnogo su zdraviji od njihovih komercijalno dostupnih verzija. Tokom pravljenja soka oslobađaju se sve hranljive materije, vitamini i minerali, nema dodataka čija preterana upotreba u ishrani može biti opasna, niti procesa tokom kojih dolazi do promena u strukturi voća i povrća. Domaći sokovi su zdravi, kvalitetni, ukusni, i iznad svega – uvek dostupni kada ih želite. 

Brand

Coral Electric

Coral Electric je registrovani domaći brend malih kućnih aparata iza koga se nalazi jednostavna ideja – da svako zaslužuje da uživa u kvalitetnim proizvodima po pristupačnim cenama i povoljnim uslovima.

Coral Electric – Kvalitet dostupan svima

Dete sa ručnim mikserom sa posudom MX-500
Nutri bullet blenderi u ponudi na sajtu Fagor.RS

Domaće tržište preplavljeno je jeftinim aparatima sumnjivog kvaliteta i niske upotrebne vrednosti. Iako na prvi pogled mogu delovati povoljnije, istina je da se dugoročno nikako ne isplate. Materijali od kojih su napravljeni izuzetno su podložni kvarovima, rezervni delovi su često nedostupni a servis nezadovoljavajući, ako uopšte postoji.

Sa druge strane, poznate robne marke često formiraju cene više na osnovu imena a ne upotrebne vrednosti proizvoda. Popularni brendovi poseduju velike budžete za marketing i reklamiranje čija se cena redovno prenosi na krajnjeg kupca. Nije nepoznat slučaj da iste fabrike proizvode dva gotovo identična proizvoda od kojih jedan ima značajno višu cenu samo zbog logoa koji se na njemu nalazi.

Coral proizvodi imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu. Poseduju sertifikate verifikovanih domaćih istituta za kontrolu kvaliteta čime garantuju svoju vrednost, imaju odličnu podršku po pitanju garancije, servisa i dostupnosti rezervnih delova, a pri tom nemaju previsoku cenu samo na osnovu imena. 

Mašine za mlevenje mesaMašina za mlevenje mesa - MR-1000J 11

Coral Electric proizvodi imaju izraženu upotrebnu vrednost. U sebi spajaju elemente tredicionalnog i modernog. Dizajnirani su, projektovani i izrađeni sa ciljem da Vam olakšaju svakodnevne poslove, uštede vreme i poboljšaju kvalitet života.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći Coral proizvode koje ne možete nabaviti nigde drugde na tržištu. Direktnom online prodajom cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend Coral nudi. 

NAJNOVIJI CORAL PROIZVODI U PONUDI

Politika povraćaja novca:

Opis proizvoda:

Coral Srbija garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Trudimo se da svaka slika i opis proizvoda bude tačan. Takođe napominjemo da fotografije nekih proizvoda ne mogu bezuslovno verno da prikažu izgled proizvoda.  Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja za proizvod uvek nas možete kontaktirati putem mail adrese: coral.fagor@gmail.com ili da se obratite putem četa na našem sajtu kao i putem naše Facebook stranice Coral Srbija ili Instagram naloga @coralelectric.

Cena proizvoda

Sve cene proizvoda Coral Srbija na našem sajtu www.fagor.rs prikazane u dinarima sa uračunatim PDV-om.  Plaćanje drugom valutom nije moguće na sajtu www.fagor.rs

Dostava naših proizvoda je besplatna. U zavisnosti od težine ili lomljivosti proizvoda pošta zadržava pravo da simbolično naplati dostavu proizvoda.

Akcijska sniženja su vremenski ograničena. Za period trajanja akcije obratite nam se putem četa ili naših zvaničnih naloga na društvenim mrežama. Kompanija zadržava pravo prekidanja akcija usled isteka zaliha proizvoda.

Akcije i popusti

Coral Srbija ima redovne popuste svakog meseca. Ukoliko planirate da svoju ponudu realizujete u radnji, pozovite radnju, proverite dostupnost proizvoda ili nas kontaktirajte na broj telefona: 011 4428888 ili nam pišite na mail office@fagor.rs

Pravo potrošača na odustanak od ugovora

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova. Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija. 

Obrazac možete preuzeti na sledećem linku ovde.

Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija smatra se blagovremenom ukoliko je poslata trgovcu u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe.
Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

Protekom roka od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, prestaje pravo potrošača na odustanak od ugovora. Oblik i sadržinu obrasca za odustanak propisuje ministar nadležan za poslove zaštite potrošača. Prilikom povraćaja novca kupac je prema zakonu dužan da proizvod pošalje o svom trošku. Povraćaj novca se vrši tek nakon što aparat stigne na poslatu adresu. Novac se potrošaču uplaćuje na žiro račun ukoliko je proizvod platio pouzećem dok potrošači koji su uplatu za proizvod izvršili preko kartice dobijaju povraćaj novca na bankovni račun. 

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Procenat oštećenja utvđuje ovlašćeno lice u Apejron d.o.o. , te se za utvrđeni procenat umanjuje iznos koji se vraća potrošaču. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca u tolikoj meri da se proizvod više ne može prodavati, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Reklamacija proizvoda

Osnovni cilj naše komapnije je da izgradimo dugoročni odnos sa našim potrošačima na osnovu poverenja i brige o njihovim potrebama. Zadovoljan kupac je naš krajnji cilj. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom budite sigurni da će Vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama. Za sva vaša pitanja i nedoumice možete nam se obratiti na kontakt tel. 011 442 88 88 ili putem e-mail adrese: office@fagor.rs

Ukoliko posle isporuke uvidite da je proizvod oštećen, imate pravo da vam dostavimo novi, takođe prilikom vraćanje pošiljke mi plaćamo poštarinu. Takođe potrošač je dužan ako primeti da je proizvod oštećen da nam se javi u roku od dan ili dva kako bismo uvažili reklamaciju.

Kupovinu naših proizvoda možete obaviti na više načina među kojima su i: 

 • Kupovina preko sajta dodavanjem proizvoda u korpu
 • Preko čet servisa sajta 
 • Pozivom na broj telefona: 011 442 88 88
 • Pisanjem na naš email: office@fagor.rs

Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri kupovini preko sajta slobodno nas kontaktirajte preko čet servisa. 

Poštovani kupci post express kurirska sluzba zadrzava pravo naplate provizije -osiguranja novca, pri dostavi paketa. (1% vrednosti posiljke)

Opis
Sokovnik od INOX-a - PJ-850

SOKOVNIK OD INOX-A – PJ-850

SOKOVNIK PJ-850 je De Lux aparat sa kućištem od INOX-a pogodan za pripremu svežih sokova od voća i povrća. Dok u jednoj posudi dobijate svež i zdrav napitak, u drugoj se odvaja pulpa i suva materija koju možete koristiti za pripremu kolača, džema i deserata.

Ne treba trošiti reči na to koliko su sveži sokovi zdravi i korisni. Sadrže sve hranljive sastojke kao voće i povrće a mnogo ih je lakše konzumirati u dovoljnim količinama da osetite efekte. Pri tom ne sadrže dodatne šećere, aditive, veštačke boje i konzervanse poput kupovnih, i uvek ste sigurni u kvalitet namirnica od kojih su pripremljeni jer ste ih lično birali.

A uz sokovnik od INOX-a koji je pred Vama, priprema sokova postaće pravo uživanje!

ZAŠTO JE DOBRO IMATI SOKOVNIK OD INOX-A – PJ-850

Ovaj sokovnik je izuzetno snažan i efikasan. Širok otvor dozvoljava krupnije komade voća tako da nećete trošiti previše vremena na njihovo sečenje. Dve brzine olakšavaju pripremu sokova od mekšeg i tvrđeg voća i povrća.

A kada prvi put budete videli Vaše najmilije kako uživaju u svežem i ukusnom soku, i traže čašu više, znaćete da ste sa Coral sokovnikom od INOX-a napravili pravi izbor!

ZA ZDRAVE I OSVEŽAVAJUĆE NAPITKE U VAŠEM DOMU

Sokovnici Vam omogućavaju da u svom domu pripremate fantastične domaće sokove od svežeg voća i povrća, bez konzervanasa i aditiva. Vaša porodica i Vi hranićete se zdravije, smanjićete unos suvišnih šećera kojih su komercijalni napici prepuni i uživaćete u bogatom ukusu tačno onih namirnica koje želite, bez ograničenja.

Sokovnik odvaja suvu materiju od tečne i tako dobijate, sa jedne strane čist sok od voća bez ikakvih dodataka, a sa druge suvu materiju koju ukoliko želite možete iskoristiti za pripremu džema, slatkog, zimnice, kolača i torti. U zavisnosti od aparata, mogu postojati i dodatne mogućnosti, kao što su „hladno“ ceđenje voća, blendiranje, mlin i druge.

Domaći sokovi mnogo su zdraviji od njihovih komercijalno dostupnih verzija. Tokom pravljenja soka oslobađaju se sve hranljive materije, vitamini i minerali, nema dodataka čija preterana upotreba u ishrani može biti opasna, niti procesa tokom kojih dolazi do promena u strukturi voća i povrća. Domaći sokovi su zdravi, kvalitetni, ukusni, i iznad svega – uvek dostupni kada ih želite. 

Dodatne informacije
Brand

Coral Electric

Više o Coral Electric

Coral Electric je registrovani domaći brend malih kućnih aparata iza koga se nalazi jednostavna ideja – da svako zaslužuje da uživa u kvalitetnim proizvodima po pristupačnim cenama i povoljnim uslovima.

Coral Electric – Kvalitet dostupan svima

Dete sa ručnim mikserom sa posudom MX-500
Nutri bullet blenderi u ponudi na sajtu Fagor.RS

Domaće tržište preplavljeno je jeftinim aparatima sumnjivog kvaliteta i niske upotrebne vrednosti. Iako na prvi pogled mogu delovati povoljnije, istina je da se dugoročno nikako ne isplate. Materijali od kojih su napravljeni izuzetno su podložni kvarovima, rezervni delovi su često nedostupni a servis nezadovoljavajući, ako uopšte postoji.

Sa druge strane, poznate robne marke često formiraju cene više na osnovu imena a ne upotrebne vrednosti proizvoda. Popularni brendovi poseduju velike budžete za marketing i reklamiranje čija se cena redovno prenosi na krajnjeg kupca. Nije nepoznat slučaj da iste fabrike proizvode dva gotovo identična proizvoda od kojih jedan ima značajno višu cenu samo zbog logoa koji se na njemu nalazi.

Coral proizvodi imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu. Poseduju sertifikate verifikovanih domaćih istituta za kontrolu kvaliteta čime garantuju svoju vrednost, imaju odličnu podršku po pitanju garancije, servisa i dostupnosti rezervnih delova, a pri tom nemaju previsoku cenu samo na osnovu imena. 

Mašine za mlevenje mesaMašina za mlevenje mesa - MR-1000J 11

Coral Electric proizvodi imaju izraženu upotrebnu vrednost. U sebi spajaju elemente tredicionalnog i modernog. Dizajnirani su, projektovani i izrađeni sa ciljem da Vam olakšaju svakodnevne poslove, uštede vreme i poboljšaju kvalitet života.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći Coral proizvode koje ne možete nabaviti nigde drugde na tržištu. Direktnom online prodajom cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend Coral nudi. 

NAJNOVIJI CORAL PROIZVODI U PONUDI

Politika povraćaja novca

Politika povraćaja novca:

Opis proizvoda:

Coral Srbija garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Trudimo se da svaka slika i opis proizvoda bude tačan. Takođe napominjemo da fotografije nekih proizvoda ne mogu bezuslovno verno da prikažu izgled proizvoda.  Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja za proizvod uvek nas možete kontaktirati putem mail adrese: coral.fagor@gmail.com ili da se obratite putem četa na našem sajtu kao i putem naše Facebook stranice Coral Srbija ili Instagram naloga @coralelectric.

Cena proizvoda

Sve cene proizvoda Coral Srbija na našem sajtu www.fagor.rs prikazane u dinarima sa uračunatim PDV-om.  Plaćanje drugom valutom nije moguće na sajtu www.fagor.rs

Dostava naših proizvoda je besplatna. U zavisnosti od težine ili lomljivosti proizvoda pošta zadržava pravo da simbolično naplati dostavu proizvoda.

Akcijska sniženja su vremenski ograničena. Za period trajanja akcije obratite nam se putem četa ili naših zvaničnih naloga na društvenim mrežama. Kompanija zadržava pravo prekidanja akcija usled isteka zaliha proizvoda.

Akcije i popusti

Coral Srbija ima redovne popuste svakog meseca. Ukoliko planirate da svoju ponudu realizujete u radnji, pozovite radnju, proverite dostupnost proizvoda ili nas kontaktirajte na broj telefona: 011 4428888 ili nam pišite na mail office@fagor.rs

Pravo potrošača na odustanak od ugovora

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova. Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija. 

Obrazac možete preuzeti na sledećem linku ovde.

Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija smatra se blagovremenom ukoliko je poslata trgovcu u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe.
Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

Protekom roka od 14 dana od dana preuzimanja proizvoda, prestaje pravo potrošača na odustanak od ugovora. Oblik i sadržinu obrasca za odustanak propisuje ministar nadležan za poslove zaštite potrošača. Prilikom povraćaja novca kupac je prema zakonu dužan da proizvod pošalje o svom trošku. Povraćaj novca se vrši tek nakon što aparat stigne na poslatu adresu. Novac se potrošaču uplaćuje na žiro račun ukoliko je proizvod platio pouzećem dok potrošači koji su uplatu za proizvod izvršili preko kartice dobijaju povraćaj novca na bankovni račun. 

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Procenat oštećenja utvđuje ovlašćeno lice u Apejron d.o.o. , te se za utvrđeni procenat umanjuje iznos koji se vraća potrošaču. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca u tolikoj meri da se proizvod više ne može prodavati, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Reklamacija proizvoda

Osnovni cilj naše komapnije je da izgradimo dugoročni odnos sa našim potrošačima na osnovu poverenja i brige o njihovim potrebama. Zadovoljan kupac je naš krajnji cilj. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom budite sigurni da će Vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama. Za sva vaša pitanja i nedoumice možete nam se obratiti na kontakt tel. 011 442 88 88 ili putem e-mail adrese: office@fagor.rs

Ukoliko posle isporuke uvidite da je proizvod oštećen, imate pravo da vam dostavimo novi, takođe prilikom vraćanje pošiljke mi plaćamo poštarinu. Takođe potrošač je dužan ako primeti da je proizvod oštećen da nam se javi u roku od dan ili dva kako bismo uvažili reklamaciju.

Način kupovine

Kupovinu naših proizvoda možete obaviti na više načina među kojima su i: 

 • Kupovina preko sajta dodavanjem proizvoda u korpu
 • Preko čet servisa sajta 
 • Pozivom na broj telefona: 011 442 88 88
 • Pisanjem na naš email: office@fagor.rs

Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri kupovini preko sajta slobodno nas kontaktirajte preko čet servisa. 

Poštovani kupci post express kurirska sluzba zadrzava pravo naplate provizije -osiguranja novca, pri dostavi paketa. (1% vrednosti posiljke)

2 recenzije za Sokovnik od INOX-a – PJ-850

5,0
Na osnovu 2 recenzije
5 zvezdica
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%

Slike kupaca

Slika #1 izValentina
Slika #1 izValentina

Valentina

Gde ste mi bili do sad? Ovakav proizvod nema u Kraljevu reklamu? Po preporuci,malo skepticna ,ali videla kod zene stari model od pre 15god,pitala je koji je sokovnik,jer do sad 3 kupila,sva 3 bacila. A ovaj vas,on vredi za 100. Vrhunska stvar koju svako domacinstvo treba imati. Hvala ,sad nam ostaje da uzivamo u sokovima

Slika #1 izValentina
1-2 of 2 reviews
 1. Gde ste mi bili do sad? Ovakav proizvod nema u Kraljevu reklamu? Po preporuci,malo skepticna ,ali videla kod zene stari model od pre 15god,pitala je koji je sokovnik,jer do sad 3 kupila,sva 3 bacila. A ovaj vas,on vredi za 100. Vrhunska stvar koju svako domacinstvo treba imati. Hvala ,sad nam ostaje da uzivamo u sokovima

  Slika #1 izValentina
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Otkaži

POVEZANI PROIZVODI

RECEPTI ZA PROIZVOD