Recepti, Sokovnici

Snaga Popaja

Snaga popaja

Snaga popaja je izuzetno ukusan zeleni detox sok koji u sebi sadrži savršenu ravnotežu voća i povrća. U zavisnosti od Vašeg ukusa birajte kiselije ili slađe jabuke, a možete dodati i med ako volite slađi napitak.

Snaga popaja

SASTOJCI

  • 2 jabuke, isečene na pola
  • 2 šargarepe
  • 1 limun
  • 1 stabljika celera, bez lišća
  • 1 šolja baby spanaća
  • 100 g brokolija

PRIPREMA:

Iscedite jabuke u sokovniku za hladno ceđenje, zatim iscedite oljušten limun,
oljuštenu i iseckanu šargarepu, celer, spanać i brokoli. Promešajte napitak
kako bi se ukusi sjedinili. Snaga Popaja je spremna za degustaciju.

ZAŠTO JE DOBRO IMATI SOKOVNIK ZA HLADNO CEĐENJE – SJ-150

Za razliku od njih slow juicer ili sokovnik za hladno ceđenje u pravom smislu reči CEDI sok iz voća i odvaja ga od suve materije za najukusnije i najzdravije sokove.

Dobijeni sveži sok bez aditiva mnogo je zdraviji od onog komercijalno dostupnog i ne sadrži dodatni šećer. Istovremeno, odvojenu pulpu možete koristiti za pripremu džemova, kolača, kao dodatak sladoledu i slično.

Sokovnik za hladno ceđenje neophodan je kuhinjski aparat za sve one koji žele samo najbolje i najzdravije za sebe i svoje najbliže. Priprema ukusnih prirodnih sokova postaće mali ritual kojim ćete se dodatno povezati sa njima i u kojem ćete moći da uživate zajedno.

Domaći sokovi mnogo su zdraviji od njihovih komercijalno dostupnih verzija. Tokom pravljenja soka oslobađaju se sve hranljive materije, vitamini i minerali, nema dodataka čija preterana upotreba u ishrani može biti opasna, niti procesa tokom kojih dolazi do promena u strukturi voća i povrća. Domaći sokovi su zdravi, kvalitetni, ukusni, i iznad svega – uvek dostupni kada ih želite.

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.