logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Sokovnik za hladno ceđenje (SLOW JUICER) – SJ-150

19.370 din.

Karakteristike sokovnik za hladno ceđenje:

  • Hladno ceđenje na 45 obrtaja/min
  • Dimenzije baze uređaja : 18 x 16 cm
  • Težina baze: 3,2 kg
  • Zapremina posude za sok/pulpu: 1 l
  • Posuda za sok i posuda za pulpu
  • Četkica za čišćenje
  • Dužina kabla: 1,2 m
  • Snaga: 150 W

 

Šifra proizvoda: SJ-150 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Sokovnik za hladno ceđenje (SLOW JUICER) – SJ-150 4

Sokovnik za hladno ceđenje – SJ-150

Sokovnik za hladno ceđenje, takozvani slow juicer, je idealan aparat za pripremu svežih, ukusnih i zdravih napitaka.

Preciznije, hladno ili sporo ceđenje je NAJBOLJI način pripreme napitaka da budete sigurni da su zadržali sve hranljive sastojke iz voća koje koristite!

Ime je dobilo po karakteristici da tokom pravljenja soka nema blendiranja, seckanja, rendanja ili bilo koje druge radnje koja razvija veliku brzinu a samim tim i temperaturu.Osetljivi sastojci u voću poput vitamina, enzima i antioksidanasa loše reaguju na visoke temperature i dolazi do njihovog razlaganja. Samim tim napitak koji pripremate u običnim sokovnicima neće biti zdrav i koristan koliko bi mogao da bude.

Zašto je dobro imati sokovnik za hladno ceđenje – SJ-150

Za razliku od njih slow juicer ili sokovnik za hladno ceđenje u pravom smislu reči CEDI sok iz voća i odvaja ga od suve materije za najukusnije i najzdravije sokove.

Dobijeni sveži sok bez aditiva mnogo je zdraviji od onog komercijalno dostupnog i ne sadrži dodatni šećer. Istovremeno, odvojenu pulpu možete koristiti za pripremu džemova, kolača, kao dodatak sladoledu i slično.

Sokovnik za hladno ceđenje neophodan je kuhinjski aparat za sve one koji žele samo najbolje i najzdravije za sebe i svoje najbliže. Priprema ukusnih prirodnih sokova postaće mali ritual kojim ćete se dodatno povezati sa njima i u kojem ćete moći da uživate zajedno.

Sokovnik za hladno ceđenje (SLOW JUICER) – SJ-150 5

Za zdrave i osvežavajuće napitke u Vašem domu

Sokovnici Vam omogućavaju da u svom domu pripremate fantastične domaće sokove od svežeg voća i povrća, bez konzervanasa i aditiva. Vaša porodica i Vi hranićete se zdravije, smanjićete unos suvišnih šećera kojih su komercijalni napici prepuni i uživaćete u bogatom ukusu tačno onih namirnica koje želite, bez ograničenja.

Sokovnik odvaja suvu materiju od tečne i tako dobijate, sa jedne strane čist sok od voća bez ikakvih dodataka, a sa druge suvu materiju koju ukoliko želite možete iskoristiti za pripremu džema, slatkog, zimnice, kolača i torti. U zavisnosti od aparata, mogu postojati i dodatne mogućnosti, kao što su „hladno“ ceđenje voća, blendiranje, mlin i druge.

Domaći sokovi mnogo su zdraviji od njihovih komercijalno dostupnih verzija. Tokom pravljenja soka oslobađaju se sve hranljive materije, vitamini i minerali, nema dodataka čija preterana upotreba u ishrani može biti opasna, niti procesa tokom kojih dolazi do promena u strukturi voća i povrća. Domaći sokovi su zdravi, kvalitetni, ukusni, i iznad svega – uvek dostupni kada ih želite.