logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Crvena eksplozija

Crvena eksplozija

Crvena eksplozija Čeri paradajz, čuvar zdravlja, lepote i mladosti obiluje likopenom i vitaminom C. Štiti nas od slobodnih radikala, jača imunitet i
štiti od prehlada. Dodavanjem cvekle, dobijate napitak savršen za Vaše zdravlje!

Crvena eksplozija

Sastojci

  • 2 manje cvekle
  • 100 g čeri paradajza
  • 2 stabljike celera, bez lišća
  • 1 jabuka
  • 1 limun

Priprema:

Iscedite isečenu cveklu, zatim dodajte paradajz i celer. Isecite jabuke i limun i
iscedite u sokovniku za hladno ceđenje. Promešajte napitak i poslužite ga.
Uživajte u svom soku Crvena eksplozija.

ZAŠTO JE DOBRO IMATI SOKOVNIK ZA HLADNO CEĐENJE – SJ-150

Za razliku od njih slow juicer ili sokovnik za hladno ceđenje u pravom smislu reči CEDI sok iz voća i odvaja ga od suve materije za najukusnije i najzdravije sokove.

Dobijeni sveži sok bez aditiva mnogo je zdraviji od onog komercijalno dostupnog i ne sadrži dodatni šećer. Istovremeno, odvojenu pulpu možete koristiti za pripremu džemova, kolača, kao dodatak sladoledu i slično.

Sokovnik za hladno ceđenje neophodan je kuhinjski aparat za sve one koji žele samo najbolje i najzdravije za sebe i svoje najbliže. Priprema ukusnih prirodnih sokova postaće mali ritual kojim ćete se dodatno povezati sa njima i u kojem ćete moći da uživate zajedno.

Sokovnici Vam omogućavaju da u svom domu pripremate fantastične domaće sokove od svežeg voća i povrća, bez konzervanasa i aditiva. Vaša porodica i Vi hranićete se zdravije, smanjićete unos suvišnih šećera kojih su komercijalni napici prepuni i uživaćete u bogatom ukusu tačno onih namirnica koje želite, bez ograničenja.

Sokovnik odvaja suvu materiju od tečne i tako dobijate, sa jedne strane čist sok od voća bez ikakvih dodataka, a sa druge suvu materiju koju ukoliko želite možete iskoristiti za pripremu džema, slatkog, zimnice, kolača i torti. U zavisnosti od aparata, mogu postojati i dodatne mogućnosti, kao što su „hladno“ ceđenje voća, blendiranje, mlin i druge.

Domaći sokovi mnogo su zdraviji od njihovih komercijalno dostupnih verzija. Tokom pravljenja soka oslobađaju se sve hranljive materije, vitamini i minerali, nema dodataka čija preterana upotreba u ishrani može biti opasna, niti procesa tokom kojih dolazi do promena u strukturi voća i povrća. Domaći sokovi su zdravi, kvalitetni, ukusni, i iznad svega – uvek dostupni kada ih želite.

Prijatno!

Podelite