logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Set posuđa od INOX-a 7/1 – DUX

12.870,00 din.

Karakteristike:

 • Set od 4 šerpe i 3 poklopca
 • Nerđajući čelik 18/10
 • Unutrašnji satin izgled
 • Petoslojno dno koja omogućava ravnomernu distribuciju toplote
 • Indukciono dno
 • Stakleni poklopac sa otvorom za paru
 • Premijum kvalitet i lako čišćenje
 • Set sadrži:
  • Posuda sa poklopcem: 5l-24x11cm
  • Posuda sa poklopcem:; 1,5l-16x8cm
  • Posuda sa poklopcem:4,3l- 20-13,7cm
  • Posuda: 1,2l- 14×7,5cm
 • Megafesa Dux serija poseduje termički difuzor koji omogućava brzu i ravnomernu distribuciju toplote, što rezultira ukusnim i hranjivim obrocima za celu porodicu
Šifra proizvoda: DUX 7/1 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Set posuđa od INOX-a 12/1 - DUX kuhinja

Set posuđa od INOX-a 7/1 – DUX

Set posuđa od INOX-a 7/1 – DUX je savršeno prilagođen svakoj kuhinji jer ima vanvremenski izgled i kvalitet. Lepo će se uklopiti uz Vaše posuđe svojim klasičnim izgledom i unutrašnjim satin sjajem. Posuđe od INOX-a je pre svega bezbedno, dugotrajno i kvalitetno. INOX posuđe je izrađeno od plemenitog čelika vrhunskog kvaliteta – INOX 18/10, što je garancija njegove dugotrajnosti i otpornosti na habanje. Petoslojno dno koja omogućava ravnomernu distribuciju toplote obradiće termički sve vrste jela temeljno, a posuđe će ostati očuvano.

Ovaj set omogućava vrhunsko kuvanje, a same posude su izuzetno otporne i imaju maksimalan životni vek. Unutrašnji sloj od nerđajućeg čelika obezbeđuje odličnu izdržljivost i jednostavno održavanje. Unutrašnji satin izgled ulepšaće Vašu kuhinju i kuvanje učiniti pravim uživanjem. Set sadrži pet posuda sa poklopcem i dve kaserole, tako da je prilagođen svim Vašim kulinarskim potrebama. Elegantan dizajn i visok kvalitet izrade garantuju dugogodišnje zadovoljstvo u kuvanju specijaliteta iz vaše kuhinje. Ovaj set je koristan u svakoj kuhinji, pa može da bude i veoma lep poklon Vama bliskoj osobi.

Indukciono dno

Set posuđa od INOX-a ima fenomenalne karakteristike, skraćuje vreme kuvanja i pomaže Vam da izvučete što više hranljivih materija iz namirnica koje pripremate. Odlično provodi toplotu, ne rasipa je i ekonomičan je. Možete ga koristiti na svim vrstama podloga i za pripremu najrazličitijih tipova jela. Indukciono dno je prava tehnološka revolucija jer štedi mnogo vremena i energije. Dokazano je da  2 litra vode mogu da proključaju dva puta brže na indukcionom nego na keramičkom dnu.

Set posuđa od INOX-a 5

Čuva hranljive sastojke

Termičke karakteristike INOX posuđa omogućavaju akumulaciju toplote, a ručice ostaju hladne prilikom pripremanja hrane. U procesu pripremanja hrane važni sastojci i termolabilni vitamini ostaju sačuvani. Ovaj set od 5 šerpi i 2 kaserole uključuje sve ono što vam je potrebno za svakodnevno spremanje zdrave i ukusne hrane. Bilo da kuvate, barite, dinstate ili pržite, budite sigurni da ste opremljeni zaista profesionalnim setom posuđa.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Set posuđa od INOX-a 7/1 – DUX“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *