a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju kompanije Fagor Srbija (Apejron), zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica,
Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pretplatite se na Newsletter i budite prvi obavešteni o svim budućim akcijama, promocijama i popustima.

Ime i prezime

E-mail adresa

 

Posuđe

Posuđe vrhunskog kvaliteta za Vašu kuhinju

Posuđe u našoj ponudi predstavlja vrhunac funkcionalnosti i dizajna. Svi proizvodi izrađeni su u kombinaciji višedecenijskog iskustva i poslednje reči tehnologije što ih čini modernim i efikasnim, ali i prilagođenim tradicionalnom načinu pripreme hrane.

Setovi su napravljeni su tako da se dopunjuju i nadovezuju, bilo po tipu hrane kojem su namenjeni, bilo po načinu pripreme. Tako možete imati set vatrostalnih posuda namenjen pečenju hrane, ili porcelanski set za posluživanje kolača i dezerta.

U izradi proizvoda korišćeni su samo najkvalitetniji i najizdržljiviji materijali. Posude od Inoxa imaju fenomenalne karakteristike za pripremu hrane, a takođe se i vizuelno odvaja od sličnih proizvoda. Porcelanski setovi su od New Bone China porcelana. Vatrostalne posude od borsilikatnog stakla… Šta god da Vam je potrebno bićete sigurni da dobijate fenomenalan proizvod koji će Vas služiti dugi niz godina.

Kategorije proizvoda: