Aparati za kuvanje na pari, Recepti, Tiganji

Pečena svinjska rebarca

Recept - Pečena svinjska rebarca

Pečena svinjska rebarca, ako volite rebarca koje se tope u ustima a koska se sama odvaja od mesa onda je ovo recept za Vas.

Recept - Pečena svinjska rebarca

SASTOJCI

  • 2 kg svinjskih rebara
  • 2 kašike mlevenog belog luka
  • 2 kašike sitno seckanog crnog luka
  • 1 kašika morske soli
  • 1 kašika korijander
  • 1 kašika aleve paprike
  • 1 kašika drobljenog bibera
  • 1 1/2 šolje sosa za roštilj

PRIPREMA:

Nalijte vodom rebra u Copper pan-u i uključite šporet na najjaču temperaturu. Poklopite i sačekajte da voda provri. Smanjite temperaturu i pustite da se rebra kuvaju 1 sat. Ugrejte rernu na 220 stepeni. U činiji pomešajte sve začine. Procedite i osušite rebra, a potom utrljajte mešavinu začina u rebra. Stavite rebra u rernu i pecite ih 15 minuta.

Nakon ovog vremena izvadite rebra iz rerne, premažite ih sosom za roštilj i vratite u rernu još 15 minuta. Pečena svinjska rebarca su spremna da Vas usreće.

Prijatno!

Kaserola / Pekač / Friteza / Steamer Copper pan TITAN

CHEF omogućava Vam pečenje, prženje i kuvanje hrane, na ringli ili u pećnici poput najsavremenije vatrostalne posude. Sve to bez ogrebotina usled korišćenja i bez dosadnog lepljenja hrane.

Izrađen je od presovanog aluminijuma i obložen titanijumskim premazom. Velike je površine i dubine pa ćete ostvariti sve zamisli u njemu – čak i peći lazanje, kuvati špagete ili pržiti pomfrit – a materijal i indukciono dno omogućavaju korišćenje na svim grejnim telima i ravnomernu raspodelu toplote.

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *