Aparati za kuvanje na pari, Recepti, Tiganji

Jagnjeća rebarca sa ruzmarinom

Recept za jagnjeća rebarca sa ruzmarinom

Jagnjeća rebarca sa ruzmarinom biće nešto najukusnije šta ste probali u zadnje vreme. Jagnjeća rebarca sa ruzmarinom su toliko preukusna da ćete njihov ukus još dugo pamtiti.

Recept za jagnjeća rebarca sa ruzmarinom

SASTOJCI

  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 2 kašičice soli
  • 1 kašičica bibera
  • 1 kg jagnjećih rebaraca
  • 4 usitnjena čena belog luka
  • 4 iseckane grančice ruzmarina
  • 1 kašika senfa
  • 2 kašičice korijandera
  • 2 dodatne grančice ruzmarina (za dekoraciju)

PRIPREMA:

Dobro usolite i pobiberite jagnjeća rebarca sa svih strana, a potom ih premažite senfom i uvaljajte u mešavinu korijandera, belog luka i ruzmarina. Zagrejte rernu na 230 stepeni. Sipajte maslinovo ulje u Copper Pan, poređajte rebarca i pecite ih u rerni oko 20 do 25 minuta, dok ne budu srednje pečena ili po ukusu. Ostavite rebarca da se prohlade 10-tak minuta pre serviranja. Pre posluženja pospite rebarca svežim ruzmarinom.

Prijatno!

4 U 1 KASEROLA / PEKAČ / FRITEZA / STEAMER 24×24 – COPPER PAN TITAN CHEF 01

Kaserola / Pekač / Friteza / Steamer Copper pan TITAN CHEF omogućava Vam pečenje, prženje i kuvanje hrane, na ringli ili u pećnici poput najsavremenije vatrostalne posude. Sve to bez ogrebotina usled korišćenja i bez dosadnog lepljenja hrane.

Izrađen je od presovanog aluminijuma i obložen titanijumskim premazom. Velike je površine i dubine pa ćete ostvariti sve zamisli u njemu – čak i peći lazanje, kuvati špagete ili pržiti pomfrit – a materijal i indukciono dno omogućavaju korišćenje na svim grejnim telima i ravnomernu raspodelu toplote

Recepti iz kategorije: 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *