Jagnjeća rebarca sa ruzmarinom
Jagnjeća rebarca sa ruzmarinom biće nešto najukusnije šta ste probali u zadnje vreme. Jagnjeća rebarca sa ruzmarinom su toliko preukusna da ćete njihov ukus još dugo pamtiti.
SASTOJCI
- 2 kašike maslinovog ulja
- 2 kašičice soli
- 1 kašičica bibera
- 1 kg jagnjećih rebaraca
- 4 usitnjena čena belog luka
- 4 iseckane grančice ruzmarina
- 1 kašika senfa
- 2 kašičice korijandera
- 2 dodatne grančice ruzmarina (za dekoraciju)
PRIPREMA:
Dobro usolite i pobiberite jagnjeća rebarca sa svih strana, a potom ih premažite senfom i uvaljajte u mešavinu korijandera, belog luka i ruzmarina. Zagrejte rernu na 230 stepeni. Sipajte maslinovo ulje u Copper Pan, poređajte rebarca i pecite ih u rerni oko 20 do 25 minuta, dok ne budu srednje pečena ili po ukusu. Ostavite rebarca da se prohlade 10-tak minuta pre serviranja. Pre posluženja pospite rebarca svežim ruzmarinom.
Prijatno!
4 U 1 KASEROLA / PEKAČ / FRITEZA / STEAMER 24×24 – COPPER PAN TITAN CHEF 01
Kaserola / Pekač / Friteza / Steamer Copper pan TITAN CHEF omogućava Vam pečenje, prženje i kuvanje hrane, na ringli ili u pećnici poput najsavremenije vatrostalne posude. Sve to bez ogrebotina usled korišćenja i bez dosadnog lepljenja hrane.
Izrađen je od presovanog aluminijuma i obložen titanijumskim premazom. Velike je površine i dubine pa ćete ostvariti sve zamisli u njemu – čak i peći lazanje, kuvati špagete ili pržiti pomfrit – a materijal i indukciono dno omogućavaju korišćenje na svim grejnim telima i ravnomernu raspodelu toplote