Aparati za kuvanje na pari, Recepti, Tiganji

Burgeri

burgeri

Burgeri bolji od kupovnih, pravite ih kod kuće i iznenadite svoje ukućane.

burgeri

SASTOJCI

  • 750 g mlevenog mesa
  • 1 kašičica morske soli
  • 1/2 kašičice mlevenog bibera
  • 1/2 kašičice mlevenog belog luka
  • 1/2 kašičice sitno usitnjenog crnog luka
  • 4 kašike sosa za roštilj
  • 4 lista pržene slaninice
  • 100 g kačkavalja isečenog na krupnije kockice i podeljenog na 4 dela
  • 3 kašike maslinovog ulja
  • 4 kašike putera
  • 4 zemičke

PRIPREMA:

U dubljoj činiji pomešajte mleveno meso, so, biber, beli i crni luk. Od mesa napravite 4 veće loptice. U sredini svake loptice napravite rupu i ispunite je kačkavaljem. Prekrijte kačkavalj mlevenim mesom, a zatim pritisnite napunjene loptice i napravite burgere. Zemičke premažite istopljenim puterom i zapecite ih u Copper pan-u, a zatim sipajte maslinovo ulje u Copper pan i na umerenoj temperaturi propržite burgere sa obe strane 3 do 4 minuta.

Gotove burgere stavite na donji deo zemičke, svaki burger prelijte sosom za roštilj, na vrh burgera stavite list slanine, kolutove crvenog luka, list zelene salate i gornji deo zemičke pre serviranja. Burgeri su spremni za degustaciju.

4 U 1 KASEROLA / PEKAČ / FRITEZA / STEAMER 24×24 – COPPER PAN TITAN CHEF 01

Kaserola / Pekač / Friteza / Steamer Copper pan TITAN CHEF omogućava Vam pečenje, prženje i kuvanje hrane, na ringli ili u pećnici poput najsavremenije vatrostalne posude. Sve to bez ogrebotina usled korišćenja i bez dosadnog lepljenja hrane.

Izrađen je od presovanog aluminijuma i obložen titanijumskim premazom. Velike je površine i dubine pa ćete ostvariti sve zamisli u njemu – čak i peći lazanje, kuvati špagete ili pržiti pomfrit – a materijal i indukciono dno omogućavaju korišćenje na svim grejnim telima i ravnomernu raspodelu toplote.

Prijatno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *