Mini pekara, Recepti

Francuski hleb sa belim lukom

Recept za francuski hleb sa belim lukom

Francuski hleb sa belim lukom koji kada probate svi ostali hlebovi će postati prošlost. Aroma luka i svežeg testa je nešto što će se svakome svideti. Francuski hleb sa belim lukom postaće redovan na Vašem stolu.

Francuski hleb sa belim lukom - Recept

SASTOJCI

  • 1 puna šolja i 1/3 šolje Vode
  • 1 ½ kašičica soli
  • ½ kašike šećera
  • 3 ½ šolje belog brašna
  • 1 ½ kašičica suvog kvasca
  • 2-3 čena sitno seckanog belog luka
  • ruzmarin po želji

PRIPREMA:

Strogo po navedenim merama i navedenom redu sipajte namirnice u posudu za pečenje hleba. Zatvorite pekaricu, izaberite FRANCUSKI program, postavite na težinu 2 lb (900 gr), odaberite hrskavost korice po želji i pritisnite dugme START. Nakon zvučnog signala dodajte sitno seckani beli luk i ruzmarin po želji. 

Prijatno!

Mini pekara ne samo da Vam nudi mogućnost da sami birate kvalitet i sastav hleba koji jedete, ona Vam dozvoljava da pustite mašti na volju i ne budete ograničeni izborom koji imate.

Želite da mešate brašna različitih zrna? Zašto da ne. Da jedete vruć hleb za večeru umesto za doručak? Nikakav problem. Da ga ispečete reš jer tako više volite? To je samo Vaš izbor.

U nekim prošlim vremenima svako domaćinstvo je imalo svoju pekaru i cenilo hleb kao najvažniji deo obroka. Najbolji su uspevali da pronađu put čak do kraljevskih dvorova.

Vremena su se promenila ali to samo znači da se sada Vi možete osećati kao kralj (ili kraljica!) u supstvenom domu.

Mini pekara BM-2000 je idealan izbor za sve one koji žele da sami prave domaći hleb. Vekne težine do 1350 g koje ovaj aparat može ispeći zadovoljiće i najzahtevnije korisnike. Oni kojima to nije potrebno mogu se odlučiti za neku od druge dve manje veličine.

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *