Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

#1 Najprodavaniji u kategoriji Mini pekare

Coral mini pekara za hleb do 1350 g 860 W – BM-2000

15.600,00 din.

Ne postoji ništa lepše od ranog jutarnjeg mirisa svežeg hleba. Uz Coral mini-pekaru BM-2000 to može svakoga jutra biti miris uz koji se budite.

Mini pekara ne samo da Vam nudi mogućnost da sami birate kvalitet i sastav hleba koji jedete, ona Vam dozvoljava da pustite mašti na volju i ne budete ograničeni izborom koji imate.

Želite da mešate brašna različitih zrna? Zašto da ne. Da jedete vruć hleb za večeru umesto za doručak? Nikakav problem. Da ga ispečete reš jer tako više volite? To je samo Vaš izbor.

U nekim prošlim vremenima svako domaćinstvo je imalo svoju pekaru i cenilo hleb kao najvažniji deo obroka. Najbolji su uspevali da pronađu put čak do kraljevskih dvorova.

Vremena su se promenila ali to samo znači da se sada Vi možete osećati kao kralj (ili kraljica!) u supstvenom domu.

Mini pekara BM-2000 je idealan izbor za sve one koji žele da sami prave domaći hleb. Vekne težine do 1350 g koje ovaj aparat može ispeći zadovoljiće i najzahtevnije korisnike. Oni kojima to nije potrebno mogu se odlučiti za neku od druge dve manje veličine.

Osim hleba, aparat se može koristiti i za pečenje pekmeza – što je jedna od jedanaest funkcija aparata, uz tri nivoa pečenja hleba, odnosno boje i debljine kore. Posebno se izdvaja funkcija za pripremu bezglutenskog hleba za osobe osetljive ili alergične na ovu namirnicu.

Još jedna prednost je odloženi start do 13h, tako da možete programirati pekaru da peče tokom noći, po jeftinijoj struji, što je dodatna ušteda pored već postojeće da ne morate grejati čitavu rernu za pripremu hleba.

Domaći hleb se pravi samo od namirnica koje Vi želite, bez veštačkih dodataka ili suplemenata. Odaberite samo najbolje i najzdravije za svoju porodicu izborom Coral BM-2000 mini pekare.

Dragana i još Maja kupili su proizvod nedavno.
Sigurna kupovina

Podaci koje ostavljate potpuno su sigurni i zaštićeni SSL enkripcijom.

Brza isporuka

Sve proizvode šaljemo brzom poštom istog ili prvog narednog radnog dana.

24 meseca garancije

Dve godine garancije na sve proizvode i obezbeđen servis u okviru garantnog roka.

Šifra proizvoda: BM-2000 Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Karakteristike

 • Za pripremu i pečenje hleba
 • Maksimalna težina hleba: 1350 g
 • Programi za pripremu različitih vrsta hleba: standardni, integralni, francuski, slatki itd.
 • Program za hleb bez glutena
 • Program za izradu testa
 • Program za izradu džema
 • Izbor od tri veličine vekne hleba
 • Podesiv intenzitet pečenja: blago, srednje i jače zapečeno
 • Dve lopatice za mešanje od livenog aluminijuma sa premazom protiv lepljenja
 • Termoizolovano kućište
 • Prozor na poklopcu za posmatranje procesa
 • Čaša i kašika za merenje
 • Nožice protiv klizanja
 • Snaga: 860 W

Kako Vam mini pekare pomažu u kuhinji

Mini pekare su specijalni kuhinjski uređaji koji u potpunosti preuzimaju od Vas proces pravljenja ukusnog hleba. Mini pekare same mese testo, i to od brašna po Vašem izboru, a zatim i peku hleb, čime je čitav proces brz, efikasan i bez velikog nereda koji obično ostaje.

Mini pekara predstavlja spoj višedecenijskog iskustva, vrhunskog dizajna i najsavremenije tehnologije. Svaka mini pekara u našoj ponudi izuzetnog je kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Domaći hleb, kakav su naše bake pravile, bio je nezamisliv bez sati uloženih da se testo umesi, da naraste, da se hleb ispeče i ohladi. Uz pomoć ovih aparata za kuhinju ceo proces je izuzetno efikasan. Ubacite namirnice, odaberete program i možete se posvetiti drugim obavezama. Sledeći put kada ga budete otvorili biće da poslužite sveži, ukusni, topli domaći hleb.

Pravljenje hleba ne mora biti napor. Može postati uživanje. Može biti ono što će od prostog obroka napraviti porodični ritual. A uz mini pekare pravljenje hleba biće upravo to – uživanje.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Coral mini pekara za hleb do 1350 g 860 W – BM-2000”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Imamo specijalnu ponudu za VasOtvorićemo je u novom prozoru da možete da nastavite gde ste stali
Pogledajte ponudu