Mini pekara – BM-2000

15.600 din.

Karakteristike:

 • Izbor tri veličine vekne hleba: 1350 g max
 • Izbor zapečenosti korice hleba
 • 8 programa za pripremu različitih vrsta hleba
 • Program za izradu testa i džema
 • Program održavanja toplote hleba
 • Program odloženog starta
 • Podesiv intenzitet pečenja
 • Odvojiva posuda za hleb
 • Merna posudica 200ml
 • Prozor na poklopcu
 • Čaša, kašika za merenje i lopatice za mešanje
 • Snaga: 860 W
Šifra proizvoda: BM-2000 Kategorije: , , Oznake: , , ,

+ - Opis

Opis

Mini pekara – BM-2000 hleb

Mini pekara – BM-2000

Mini pekara BM-2000 je idealan izbor za sve one koji žele da sami prave domaći hleb. Vekne težine do 1350 g koje ovaj aparat može ispeći zadovoljiće i najzahtevnije korisnike. Oni kojima to nije potrebno mogu se odlučiti za neku od druge dve manje veličine.

Osim hleba, aparat se može koristiti i za pečenje pekmeza – što je jedna od jedanaest funkcija aparata, uz tri nivoa pečenja hleba, odnosno boje i debljine kore. Posebno se izdvaja funkcija za pripremu bezglutenskog hleba za osobe osetljive ili alergične na ovu namirnicu.

Zašto je dobro imati Mini pekara – BM-2000

Mini pekara ne samo da Vam nudi mogućnost da sami birate kvalitet i sastav hleba koji jedete, ona Vam dozvoljava da pustite mašti na volju i ne budete ograničeni izborom koji imate.

Želite da mešate brašna različitih zrna? Zašto da ne. Da jedete vruć hleb za večeru umesto za doručak? Nikakav problem. Da ga ispečete reš jer tako više volite? To je samo Vaš izbor.

U nekim prošlim vremenima svako domaćinstvo je imalo svoju pekaru i cenilo hleb kao najvažniji deo obroka. Najbolji su uspevali da pronađu put čak do kraljevskih dvorova.

Vremena su se promenila ali to samo znači da se sada Vi možete osećati kao kralj (ili kraljica!) u supstvenom domu.

Mini pekara – BM-2000 hleb 1

Zašto je  Mini pekara – BM-2000 najbolji izbor

Još jedna prednost je odloženi start do 13h, tako da možete programirati pekaru da peče tokom noći, po jeftinijoj struji, što je dodatna ušteda pored već postojeće da ne morate grejati čitavu rernu za pripremu hleba.

Domaći hleb se pravi samo od namirnica koje Vi želite, bez veštačkih dodataka ili suplemenata. Odaberite samo najbolje i najzdravije za svoju porodicu izborom Coral BM-2000 mini pekare.

 

Kako Vam Mini pekare pomažu u kuhinji

Mini pekare su specijalni kuhinjski uređaji koji u potpunosti preuzimaju od Vas proces pravljenja ukusnog hleba. Mini pekare same mese testo, i to od brašna po Vašem izboru, a zatim i peku hleb, čime je čitav proces brz, efikasan i bez velikog nereda koji obično ostaje. Najbolje recepte za hlebove možete pronaći ovde.

Mini pekara predstavlja spoj višedecenijskog iskustva, vrhunskog dizajna i najsavremenije tehnologije. Svaka mini pekara u našoj ponudi izuzetnog je kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Domaći hleb, kakav su naše bake pravile, bio je nezamisliv bez sati uloženih da se testo umesi, da naraste, da se hleb ispeče i ohladi. Uz pomoć ovih aparata za kuhinju ceo proces je izuzetno efikasan. Ubacite namirnice, odaberete program i možete se posvetiti drugim obavezama. Sledeći put kada ga budete otvorili biće da poslužite sveži, ukusni, topli domaći hleb.

Pravljenje hleba ne mora biti napor. Može postati uživanje. Može biti ono što će od prostog obroka napraviti porodični ritual. A uz mini pekare pravljenje hleba biće upravo to – uživanje.