Svinjski ribić sa slaninom

Porodični ručkovi uz svinjski ribić sa slaninom zauzimaju posebno mesto u sećanjima svih nas. Porcija za 4 osobe.

SASTOJCI
- 500 g slanine u listovima
- 1 kg svinjskog ribića u komadu
- 1 kašičica morske soli ili po ukusu
- 1 kašičica drobljenog ili mlevenog bibera po ukusu
- 2 kašike maslinovog ulja
PRIPREMA:
Usolite i pobiberite svinjski ribić.
U zagrejanom ulju propržite ribić sa svih strana.
Umotajte ribić u listove slanine tako što ćete komad mesa staviti u sredinu pleha i listove slanine slagati jedan do drugog po gornjoj strani ribića.
Zagrejte rernu na 250℃ i pecite ribić oko 15-20 minuta.
Prijatno!
Preporučeni proizvodi:
PASHA Vine collection (3x kaserole sa poklopcem + tiganj) – 3518
Slični recepti iz kategorije:
29
apr
Savršena marinada za roštilj i belo meso
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
26
apr
Recept za sos za roštilj – Tajni recept za BBQ sos
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
30
mar
23
mar
Teleća džigerica
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Savršen biftek za praznični roštilj
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Fokača italijanska pogača
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Mini pljeskavice
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Ćevapčići
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Mađarska kobasica
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Gurmanska pljeskavica
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Musaka sa pečenim paprikama
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari