logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

oval-titan

Tiganji TITAN BLACK

Mermerno-keramički tiganji: Titan Black

Mermerno-keramička serija tiganja TITAN BLACK namenjena je svima onima koji od svog posuđa traže više i ne zadovoljavaju se prosekom. Inspiraciju nalazi u modernom dizajnu i izradi koja obezbeđuje savršeno funkcionisanje i luksuzan izgled u kuhinji.

Ideja nam je bila ne samo da proširimo ponudu već i da odgovorimo na specifične izazove koje naši kupci imaju pri kuvanju. U svim onim situacijama u kojima su klasični tiganji pokazali nedostatke, tiganji TITAN BLACK set tiganja blista!

Bez obzira da li Vam je potreban način da pripremite veće količine hrane odjednom bez prskanja (casserole), da ispečete meso kao na roštilju (grill pan) ili namirnice sa duguljastim dimenzijama poput ribe ili kobasica (oval pan), TITAN BLACK je idealno rešenje.

Ako postoji tiganj koji sav posao radi za Vas, tiganji TITAN BLACK je najbliži tom idealu. Možete pržiti, dinstati i peći najrazličitije namirnice bez straha od lepljenja. Praviti zdravije i manje kalorične obroke usled manje upotrebe ulja i masnoća. Koristiti ga na ploči šporeta ili u rerni, na klasičnoj ringli ili indukcionoj.

Posebna priča je kvalitet izrade.

Svi tiganji izgledaju izuzetno luksuzno. Korišćena je najviša klasa materijala u proizvodnji a velika pažnja posvećena je detaljima od INOX-a koji doprinose utisku skupocenosti. Spoljašnjost je u mat-crnoj boji nijanse crne masline koja dodatno pojačava taj utisak a unutrašnjost tamnosiva sa mermerno-keramičkim detaljima.

Tehnologija

Mermerno-keramički tiganji TITAN BLACK serije poseduju četvoroslojni unutrašnji premaz koji je otporan na lepljenje, visoke temperature i izuzetno izdržljiv.

Prva dva premaza obezbeđuju nelepljivost (non-stick), izdržljivost i održanje karakteristika tiganja. Ovi slojevi u potpunosti pokrivaju aluminijumsku bazu i sprečavaju direktan kontankt sa hranom. I obrnuto, sprečavaju uticaj fizičkih i hemijskih procesa tokom pripreme hrane na tiganj.

Finalni dvoslojni premaz sa česticama titanijuma daje TITAN BLACK tiganjima i kaserolama specifičan izgled i osećaj na dodir. Osim vizuelnog elementa, ovi slojevi obezbeđuju dobro i ravnomerno sprovođenje toplote i kvalitetnije korišćenje.

Bezbednost

Veliki akcenat je na bezbednosti upotrebe. Svi materijali koji se koriste u proizvodnji sigurni su za ljudsku upotrebu, ne sadrže teške metale, nikl, PFOA i druge štetne hemikalije. Tokom kuvanja fizičko-hemijski procesi ne uzrokuju slabljenje zaštitnih premaza tiganja niti promenu ukusa hrane.

U izradi su zadovoljeni najviši standardi nezavisnih međunarodnih organizacija što dobijeni sertifikati i potvrđuju.

Podelite