Recept dana, Recepti

Recept za Koh

Recept za koh

Koh je hladan, lagan i vazdušast domaći kolač pun mleka. Brz, ukusan desert i omiljena poslastica svakog deteta!

Recept za koh

SASTOJCI

  • 6 jaja
  • 6 kašika šećera
  • 6 žumanaca
  • 6 kašika griza
  • ½ l mleka

PRIPREMA:

Penasto umutite belanca. Uz stalno mućenje polako dodajte šećer, žumanca i na kraju dodajte griz. Mutite dok se svi sastojci ne sjedine. Smesu sipajte u pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 15-20 minuta dok koh ne dobije zlatno braon boju. Vruć koh prelijte hladnim mlekom. Sačekajte da se koh potpuno ohladi pre nego što ga poslužite. Vaš koh je sada spreman za degustaciju.

Prijatno!

KAKO VATROSTALNE POSUDE I PEKAČI POMAŽU U KUHINJI?

Vatrostalne posude i pekači izrađeni su od borsilikatnog stakla, ugljeničnog čelika sa keramičkim premazom i drugih materijala koji podnose ekstremno niske i visoke temperature. Vatrostalne posude i pekači praktično su neuništivi i u njima možete spremati, peći, servirati i čuvati hranu.

Pečenje hrane je proces neophodan za pravljenje ukusnih domaćih jela i bez njega obroci nikako ne mogu biti kompletni. Samo pečenje hrane nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan recept, ali domaća hrana pripremljena u ovim posudama biće ukusnija i pravićete je lakše, brže i uz uživanje.

Topli obroci čuvaju se tako lako uz vatrostalne posude da ćete zaboraviti da ste ikada koristili ijedne druge. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Topli obroci će se uz ove posude praktično servirati sami.

Sve što Vam je potrebno vatrostalne posude i pekači u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

ZAŠTO SU VATROSTALNE POSUDE I PEKAČI PRAVI IZBOR ZA VAS?

  • Dobar prenos toplote i ravnomerno pečenje
  • Lako posluženje jela
  • Pogodno za glavna jela i dezerte
  • Pogodno za čuvanje u frižideru
  • Jednostavno pranje i održavanje

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *