Bolonjeze sos

Bolonjeze sos orginalnim ukusom unosi magiju u Vaša jela.

SASTOJCI
- ½ kg mešanog mlevenog mesa
- 2 glavice crnog luka
- 3 čena belog luka
- 2 šargarepe
- 1 veza celerovog lista
- ½ l paradajz soka
- 2 šoljice vode (ili crvenog vina)
- 3 kašike maslinovog ulja
- 1 kašićica origana
- So, vegeta i biber po ukusu
PRIPREMA – Bolonjeze sos:
Luk sitno iseckajte i u tiganju propržite na malo ulja. U keramičku posudu Super Krčka sipajte propržen luk, rendanu šargarepu, sitno seckan beli luk i začinite po ukusu. Promešajte, poklopite i postavite aparat za sporo kuvanje na položaj HIGH da krčka 6 sati. Nakon toga, otklopite i krčkajte još sat vremena kako bi se sos zgusnuo i Vaš savršeni Bolonjeze sos je spreman
Prijatno!
Preporučeni proizvodi:
Krčko SC-360 Selection – Aparat za sporo kuvanje 5,5 l
Slični recepti iz kategorije:
25
jan
Gulaš od svinjskog mesa – Domaćinski recept
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
16
maj
Paradajz sos
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
11
maj
Gulaš od zeca
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
10
maj
28
apr
Domaći kuvani kupus u Super Krčku
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
06
apr
Domaće sardine u Super krčku
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
01
apr
Čorba od kukuruza šećerca
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
25
mar
Gulaš u kotliću
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
24
mar
Gulaš u Super Krčku
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
23
mar
Teleća džigerica
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
17
mar
Pileći gulaš – Tradicionalni recept
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
10
mar
Boršč – Nacionalno rusko jelo
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari