Junetina sa pečurkama

Junetina sa pečurkama Ako ste za sočan i ukusan ručak, junetina sa pečurkama je to što tražite.

SASTOJCI
- 800 g juneće rozbratne isečene na tanke režnjeve
- 1 veći crni luk isečen na tanke kriške
- 250 g seckanih pečuraka
- 2 usitnjena čena belog luka
- 1 šolja vode ili bistre goveđe supe
- so i biber po ukusu
- 1 šolja kisele pavlake
PRIPREMA:
Ravnomerno rasporedite isečene režnjeve junetine po keramičkom dnu Super Krčka. Posolite i pobiberite po ukusu. Dodajte crni, beli luk i pečurke. Sve prelijte bistrom goveđom supom. Kuvajte 6 sati na LOW poziciji. Kada je kuvanje gotovo, junetinu pomešajte sa kiselom pavlakom. Gotovo jelo prelijte preko kuvanih makarona ili pire krompira i poslužite.
Prijatno!