Italijanska ljuta kobasica
Italijanska ljuta kobasica za sve ljubitelje pikantnih jela sa roštilja. Italijanska ljuta kobasica razbice monotoniju u spremanju jela za porodicu. Servirajte ih kao glavno jelo uz dodatak pire ili pirinač i savršensto je zagarantovano.
SASTOJCI
- 2 ¼ kg svinjskog mesa
- 1 šolja svežeg seckanog peršuna
- 5 kašičica soli
- 4-5 mlevena čena belog luka
- 1 kašika bibera
- 3 kašičice ljute aleve paprike
- 2 kašičice ljute tucane paprike
- 5 kašika aleve paprike
- 1 šolja hladnog crvenog vina
PRIPREMA:
Sameljite meso. Dodajte sve sastojke mlevenom mesu. Rukom dobro umešajte meso i sastojke kako bi se svi sastojci i meso dobro sjedinili. Ostavite meso u frižideru preko noći.Koristeći Coral mašinu za mlevenje mesa i dodatke za pravljenje kobasica napravite kobasice željene veličine.
Mašina za mlevenje mesa MR-1000J je identična drugom modelu ali bez dodataka za ceđenje paradajza. Dolazi sa dve različite rešetke i nožem od nerđajućeg čelika. U sklopu aparata je i dodatak za pravljenje kobasica.
Mašina za mlevenje mesa pretvara ovu aktivnost u uživanje. Bez problema ćete samleti sve vrste i količine mesa, napraviti mešavinu različitih tipova po svojoj želji ili napraviti kobasice u kojima možete uživati kad god poželite.
Nikada se više nećete pitati kakvog je kvaliteta meso koje jedete ili da li je pripremljeno sa aditivima i dodacima sumnjivog kvaliteta.
Uvek sveže, bogato, ukusno i hranljivo mleveno meso, na Vašem stolu uz Coral mašinu za mlevenje mesa.
Prijatno!






