Mašine za mlevenje mesa, Recepti, Recepti za kobasice

Italijanska ljuta kobasica

italijanska kobasica

Italijanska ljuta kobasica za sve ljubitelje pikantnih jela sa roštilja. Italijanska ljuta kobasica razbice monotoniju u spremanju jela za porodicu. Servirajte ih kao glavno jelo uz dodatak  pire ili pirinač i savršensto je zagarantovano.

italijanska ljuta kobasica

SASTOJCI

  • 2 ¼ kg svinjskog mesa
  • 1 šolja svežeg seckanog peršuna
  • 5 kašičica soli
  • 4-5 mlevena čena belog luka
  • 1 kašika bibera
  • 3 kašičice ljute aleve paprike
  • 2 kašičice ljute tucane paprike
  • 5 kašika aleve paprike
  • 1 šolja hladnog crvenog vina

PRIPREMA:

Sameljite meso. Dodajte sve sastojke mlevenom mesu. Rukom dobro umešajte meso i sastojke kako bi se svi sastojci i meso dobro sjedinili. Ostavite meso u frižideru preko noći.Koristeći Coral mašinu za mlevenje mesa i dodatke za pravljenje kobasica napravite kobasice željene veličine.

Mašina za mlevenje mesa MR-1000J je identična drugom modelu ali bez dodataka za ceđenje paradajza. Dolazi sa dve različite rešetke i nožem od nerđajućeg čelika. U sklopu aparata je i dodatak za pravljenje kobasica.

Mašina za mlevenje mesa pretvara ovu aktivnost u uživanje. Bez problema ćete samleti sve vrste i količine mesa, napraviti mešavinu različitih tipova po svojoj želji ili napraviti kobasice u kojima možete uživati kad god poželite.

Nikada se više nećete pitati kakvog je kvaliteta meso koje jedete ili da li je pripremljeno sa aditivima i dodacima sumnjivog kvaliteta.

Uvek sveže, bogato, ukusno i hranljivo mleveno meso, na Vašem stolu uz Coral mašinu za mlevenje mesa.

Prijatno!

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *