logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Mašina za mlevenje mesa – MR-1000J

13.000,00 din.

Karakteristike:

  • Nož od INOX-a
  • Dve različite veličine otvora rešetke
  • Metalni delovi od aluminijuma
  • Tri veličine levka za kobasice
  • Gumeni dodatak za čišćenje reznih ploča
  • Snaga: 1000 W
  • OPCIONO: dodatak za ceđenje paradajza

NAPOMENA: Odvojivi delovi i dodaci mašine za mlevenje mesa ne mogu se prati u mašini za pranje suđa!

Šifra proizvoda: MR-1000J Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Mašina za mlevenje mesa - MR-1000J 4

Mašina za mlevenje mesa – MR-1000J

Mašina za mlevenje mesa MR-1000J je identična drugom modelu ali bez dodataka za ceđenje paradajza. Dolazi sa dve različite rešetke i nožem od nerđajućeg čelika. U sklopu aparata je i dodatak za pravljenje kobasica.

Mašina za mlevenje mesa pretvara ovu aktivnost u uživanje. Bez problema ćete samleti sve vrste i količine mesa, napraviti mešavinu različitih tipova po svojoj želji ili napraviti kobasice u kojima možete uživati kad god poželite.

Zašto je dobro imati Mašinu za mlevenje mesa-MR-1000j

Nikada se više nećete pitati kakvog je kvaliteta meso koje jedete ili da li je pripremljeno sa aditivima i dodacima sumnjivog kvaliteta.

Uvek sveže, bogato, ukusno i hranljivo mleveno meso, na Vašem stolu uz Coral mašinu za mlevenje mesa.

Mašina za mlevenje mesa - MR-1000J 5

Mašina za mlevenje mesa MR-1000-Mega robot

MEGA ROBOT je univerzalna mašina za mlevenje mesa. To su praktično tri mašine u jednoj. Mala je, lepog izgleda i laka za korišćenje i održavanje. Ukrašava radnu površinu i svakodnevno vam treba. MR-1000 je pomoćnica koja se posebno ističe uoči slavlja, u pripremi mesa, jela i poslastica. Prosto vas podstiče da je koristite uvek kada vam zatreba njena dragocena pomoć.

Na telo mašine za mlevenje mesa smešta se rešetka koja vam daje finoću mlevenog mesa ili povrća koju želite. Postoji opcija od 3 mm za fino mlevenje, 5 i 8 mm za srednje i grubo mlevenje, kao i trouglasti otvor za sitno seckanje. Meso i povrće, ali i orasi, kesten i žito, recimo, stavljaju se u mašinu i potiskuju ka otvoru na čijem kraju ih rešetka oblikuje prema vašoj zamisli.

Mašina za mlevenje mesa poseduje i dodatak za pravljenje kobasica i ćevapa, čak i punjenih ćevapa. Uz poseban dodatak možete takođe praviti i profile za četiri različita domaća keksa.

Konačno, posebnim plastičnim dodatkom mašina za mlevenje mesa se pretvara u mašinu za fino mlevenje i rendanje oraha, badema ili lešnika, ali i rena, šargarepe, celera… Uz posebno sečivo možete i grubo rendati cveklu, bundeve ili jabuke, i koristiti ih kao dodatak za kolače i pite.