logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Super Krčko SC-320 Vita-Aparat za sporo kuvanje 6,5 l

8.450 din.

Karakteristike:

 • Odvojiva keramička posuda od 6,5 l
 • Ovalno kućište od INOX-a
 • Vatrostalni stakleni poklopac
 • Termoizolovane ručke
 • Tri režima rada: Slow, High, Warm
 • Ravnomerna raspodela toplote
 • Zaštita od pregrevanja
 • Snaga: 320 W

Zapremina

Snaga

Keramička posuda

Kućište od INOX-a

Stakleni poklopac

Drška hladna na dodir

Tri režima rada

Zaštita od pregrevanja
Šifra proizvoda: SC-320 Vita Kategorije: , ,

+ - Opis

Opis

Aparat za sporo kuvanje 3,5 l - Mini Krčko SC-300 Selection slika tekst 1

Super Krčko SC-320

Super Krčko SC-320 je povratak onom najboljem delu tradicije – ukusnim zdravim hranljivim kuvanim jelima koja delimo sa najmilijima.

Kuvanje u krugu porodice je nešto posebno i vrlo važno da se često praktikuje.

Sa tempom modernog vremena prečesto preskačemo obroke, jedemo sa nogu, hranimo se brzom hranom ili na brzinu nabacimo nešto na hleb pre nego što izađemo iz kuće. Bez obzira da li ste zaposleni, u penziji ili student, u vezi ili braku svakome treba ukusan topao obrok koji će ga čekati spreman kada je vreme za ručak.

Super Krčko SC-320 Selection je aparat za sporo kuvanje sa kućištem od INOX-a kapaciteta 6,5 litara i snagom od 350W. Uz pomoć njega kuvaćete lako sve – kuvana jela, supe, čorbe, umake, glavna jela, zimnicu, slatko, džemove, poslastice…

Zašto je dobro imati Super Krčka SC-320

Programi za Super Krčka:

 • HIGH: vreme kuvanja minimum 4 h; temperatura od 85 do 95°C
 • LOW: vreme kuvanja minimum 8 h; temperatura od 65 do 75°C
 • WARM: održavanje temperature, podgrevanje ili odmrzavanje; temperatura od 60 do 65°C

Vreme pripreme hrane je minimum 4 h u High režimu. Sve funkcije se biraju i menjaju okretanjem dugmeta za odabir režima rada. Po završetku odabranog režima rada, okretanjem dugmeta na položaj LOW, funkcija LOW će raditi sve dok je Vi ručno ne isključite okretanjem dugmeta za odabir režima rada na položaj Off. Odabrani režim rada, takođe, radi sve dok ga Vi ručno ne ugasite okretanjem dugmeta za odabir režima rada na položaj Off. Sve vreme jelo će se krčkati bez zagorevanja ili kipljenja.

Super Krčko SC-320 Vita-Aparat za sporo kuvanje 6,5 l kuvanje

Beskonačan način pravljenja Vaših omiljenih jela

Aparati za sporo kuvanje koriste tehniku dugog, sporog kuvanja na nešto nižoj temperaturi – takozvanog „krčkanja”. Na taj način  čuva sve hranljive materije iz hrane koje se mogu izgubiti svoje karakteristike ukoliko se pripremaju na temperaturi ključanja. Može se reći da aparati za sporo kuvanje zapravo simuliraju tradicionalan pristup kuvanju. Hrana se lagano pripremala na vatri tokom većeg dela dana, pre nego što su postojali električni šporeti.

„Slow cooker“, kao se obično zove, ima nekoliko režima rada za pripremu domaćih jela.  Slow cooker upalite tokom noći ili pre odlaska na posao, i osam do deset sati kasnije Vaše tradicionalno pripremljeno jelo biće gotovo.

Srpska kuhinja zasnovana je na ovakvom, sporom, načinu pripreme hrane. U našoj tradiciji je veliki broj kuvanih jela, a najbolji način da se iz mesa, krompira i povrća izvuče najviše je upravo ovaj kuhinjski aparat. Srpska kuhinja nezamisliva je bez laganog krčkanja na tihoj vatri.

Ovi uređaji nezavisni su od šporeta, praktični su, pouzdani i, iznad svega, efikasni. Zbog toga što mogu raditi noću po jeftinoj struji pomoći će Vam da uštedite novac i smanjite troškove. Štedi vaše vreme i omogućava Vam da uživate u vremenu koje dobijate umesto da ga provodite u kuhinji.

Super Krčko štedi električnu energiju a možete ga koristiti i tokom noći po jeftinijoj struji. Namirnice nikada ne proključaju u vodi tako da nema opasnosti od zagorevanja i lepljenja za posudu. Super Krčko zadržava sve hranljive sastojke pa će obroci biti zdravi i izuzetno bogatog ukusa.

Dovoljno je da po receptu ubacite namirnice, upalite na željeni režim rada i možete se opustiti znajući da se ceo proces kuvanja obavlja bez potrebe za Vašom intervencijom.

Naredni put kada budete dotakli aparat za sporo kuvanje biće da iz njega poslužite hranu.

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super Krčko SC-320 Vita-Aparat za sporo kuvanje 6,5 l“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *