Recepti, Recepti za Super Krčka

Juneća rebarca

juneca rebra

Juneća rebarca oduševiće vas ukusom i lakoćom pripreme.

juneca rebra

SASTOJCI

  • 1,5 kg junećih rebara bez kostiju
  • 1 crni luk sitno seckan
  • 1 šolja gotovog sosa za roštilj
  • 1 šolja vode
  • 1 kašičica belog luka u prahu
  • so i biber po ukusu

PRIPREMA:

Meso posoliti, pobiberiti po ukusu i propržiti sa svih strana, pa prebaciti meso u Super Krčka. Dodati crni i beli luk u prahu, pomešati sos za roštilj i vodu i preliti meso u Super Krčku. Meso kuvati 8 sati na LOW poziciji. Gotova rebarca poslužiti uz pečene mlade krompiriće i salatu od svežeg kupusa.

Prijatno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *