Juneća rebarca
Juneća rebarca oduševiće vas ukusom i lakoćom pripreme.
SASTOJCI
- 1,5 kg junećih rebara bez kostiju
- 1 crni luk sitno seckan
- 1 šolja gotovog sosa za roštilj
- 1 šolja vode
- 1 kašičica belog luka u prahu
- so i biber po ukusu
PRIPREMA:
Meso posoliti, pobiberiti po ukusu i propržiti sa svih strana, pa prebaciti meso u Super Krčka. Dodati crni i beli luk u prahu, pomešati sos za roštilj i vodu i preliti meso u Super Krčku. Meso kuvati 8 sati na LOW poziciji. Gotova rebarca poslužiti uz pečene mlade krompiriće i salatu od svežeg kupusa.
Prijatno!
Preporučeni proizvodi:
Digitalni Super Krčko DC-400 – Aparat za sporo kuvanje 6,5 l
Ocenjeno sa 5.00 od 5