Recepti, Recepti za Air Fryer

Smrznuto lisnato testo

Lisnata smrznuta testa

Smrznuto lisnato testo idealno za svaki dan, kada imate nenajavljanje ili najavljene goste. Kada Vas se jede nešto dok gledate omiljenu seriju ili kao prilog jelima sa roštilja.

Lisnata smrznuta testa

SASTOJCI

  • gotova smrznuta slatka i slana lisnata testa po želji
    (žu-žu, rol viršlice, slatke i slane pite i kiflice, kroasani, slatki i slani pužići….)

PRIPREMA:

Uključiti Air fryer aparat da se zagreje do 200 stepeni. Poređajte lisnato testo u unutrašnju posudu aparata. Nemojte prepuniti posudu! Pecite testo u više manjih porcija. Po želji, lisnato testo pre pečenja možete premazati razmućenim jajetom. Stavite posudu u Air fryer i podesite tajmer na 10 minuta. Pecite dok željeno lisnato testo ne porumeni. Smrznuto lisnato testo je idealno za sve izazove kada je spremanje obroka u pitanju.

TURBO FRITEZA- AIR FRYER AF-1500

Turbo friteza-Air Frayer-AF-1500 je totalno drugačija od svega jer, za razliku od klasičnih friteza u kojima su namirnice potopljene u ulju, koje pršte i ostavljaju nered, u Air Fryer-u se one pripremaju potpuno bez ulja. Konačno možete imati savršen ukus duboko pržene hrane bez suvišnog ulja i masnoća.  Isti efekat hrskave spoljašnjosti i sočne unutrašnjosti savršenog ukusa uz mnogo manje kalorija!

Tajna je u sistemu vrelog vazduha koji struji u posudi aparata i savršeno priprema pomfrit, pohovanu piletinu, krilca, lisnato testo, riblje štapiće i sve drugo što poželite. Spoljašnjost dobija onu predivnu zlatno-rumenu boju, dok unutrašnjost ostaje sočna i ukusna.

Mnogo je efikasniji od tradicionalnih rerni jer ne dolazi do rasipanja toplote pa se namirnice peku brže uz uštedu električne energije. Ali i od mikrotalasnih s kojima unutrašnjost često ume da ostane nepečena.

Neverovatan ukus slasne piletine koja se pekla u sopstvenim sokovima, zlatnog pomfrita koji kao da je pripremljen u restoranu i ukusnih peciva koja mirišu kao u pekari.

Prijatno!

Proizvodi koji Vam mogu pomoći

Svi proizvodi u ponudi

Povezani recepti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *