logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

pečene ljute papričice

Pečene ljute papričice

Pečene ljute papričice su idealan dodatak Vašim jelima. Pećene ljute papričice savršene se slažu uz gotovo sve i zbog toga su nezamenjevi u srpskoj kuhinji.

pečene ljute papričice

Sastojci:

  • 10-12 zelenih ljutih papričica
  • 2 kašičice maslinovog ili suncokretovog ulja
  • so po ukusu
  • 1/2 limuna

Priprema:

Operite, prosušite, a zatim poređajte papričice u jednom redu u posudu aparata, posolite ih i pospite uljem. Pecite papričice u prethodno zagrejanom Air fryer-u na 200 stepeni 15 minuta. Na gotove papričice iscedite limun i blago protresite posudu. Ljute papričice poslužite uz kriške limuna. Postupak ponovite sa preostalim papričicama. Vaše pečene ljute papričice su spremne za degustaciju.

AIR FRYER:

Predstavljamo Vam jedinstvenu fritezu bez ulja – Air Fryer AF-1500.

Za razliku od klasičnih friteza u kojima su namirnice potopljene u ulju, koje pršte i ostavljaju nered, u Air Fryer-u se one pripremaju potpuno bez ulja.

Isti efekat hrskave spoljašnjosti i sočne unutrašnjosti savršenog ukusa uz mnogo manje kalorija!

Tajna je u sistemu vrelog vazduha koji struji u posudi aparata i savršeno priprema pomfrit, pohovanu piletinu, krilca, lisnato testo, riblje štapiće i sve drugo što poželite. Spoljašnjost dobija onu predivnu zlatno-rumenu boju, dok unutrašnjost ostaje sočna i ukusna.

Mnogo je efikasniji od tradicionalnih rerni jer ne dolazi do rasipanja toplote pa se namirnice peku brže uz uštedu električne energije. Ali i od mikrotalasnih s kojima unutrašnjost često ume da ostane nepečena.

Neverovatan ukus slasne piletine koja se pekla u sopstvenim sokovima, zlatnog pomfrita koji kao da je pripremljen u restoranu i ukusnih peciva koja mirišu kao u pekari.

Prijatno!

Podelite