logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Turbo friteza- Air Fryer- AF-1500

10.270 din.

Karakteristike:

  • Priprema hrane strujanjem vrelog vazduha sa 75% manje masti
  • Temperaturni opseg: 80°C-200°C
  • Opseg vremena rada: 0-30 min
  • Zapremina posude: 3 l
  • Termostat
  • Tajmer
  • Svetlosni indikatori rada i temperature
  • Zaštita od pregrevanja
  • Snaga: 1500 W
Šifra proizvoda: AF-1500 Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Turbo friteza- Air Fryer- AF-1500 pomfrit

Turbo friteza- Air Fryer AF-1500

Turbo friteza-Air Frayer-AF-1500 je totalno drugačija od svega jer, za razliku od klasičnih friteza u kojima su namirnice potopljene u ulju, koje pršte i ostavljaju nered, u Air Fryer-u se one pripremaju potpuno bez ulja. Konačno možete imati savršen ukus duboko pržene hrane bez suvišnog ulja i masnoća.  Isti efekat hrskave spoljašnjosti i sočne unutrašnjosti savršenog ukusa uz mnogo manje kalorija!

Tajna Air Frayer-a!

Tajna je u sistemu vrelog vazduha koji struji u posudi aparata i savršeno priprema pomfrit, pohovanu piletinu, krilca, lisnato testo, riblje štapiće i sve drugo što poželite. Spoljašnjost dobija onu predivnu zlatno-rumenu boju, dok unutrašnjost ostaje sočna i ukusna.

Mnogo je efikasniji od tradicionalnih rerni jer ne dolazi do rasipanja toplote pa se namirnice peku brže uz uštedu električne energije. Ali i od mikrotalasnih s kojima unutrašnjost često ume da ostane nepečena.

Neverovatan ukus slasne piletine koja se pekla u sopstvenim sokovima, zlatnog pomfrita koji kao da je pripremljen u restoranu i ukusnih peciva koja mirišu kao u pekari.

Vaše je samo da odaberete kako želite da ih poslužite!

Turbo friteza- Air Fryer- AF-1500 kuhinja

 Air Frayer-Friteza bez ulja

Friteza bez ulja pruža Vam jedinstvenu priliku da mnogo zdravije pripremate ukusna jela za koje Vam je neophodna velika količina ulja.

Za Vas smo obezbedili aparat, kod nas poznat kao Air Fryer. Jedinstveni sistem kruženja vrelog vazduha koji brže priprema hranu zadržavajući njen neprevaziđeni ukus.

U njemu možete pripremati jela kao u klasičnoj fritezi, rerni ili mikrotalasnoj pećnici. Friteza bez ulja je nezamenljiva za mlade bračne parove, samce, zaposlene, studente i sve ostale koji žele da se hrane zdravije, a veliki su gurmani i uživaju u neprevaziđenom ukusu duboko pržene hrane.

Pripremljenu hranu stavite u Air Fryer, podesite temperaturu i tajmer, i onda se možete slobodno baviti drugim poslovima. Ne brinite se jer vas nakon nekoliko minuta čeka gotovo jelo. Opustite se, servirajte ga i uživajte u svakom zalogaju divno ispečene, hrskave hrane.

Friteza bez ulja je aparat kojim na NAJZDRAVIJI način NAJBRŽE i NAJEKONOMIČNIJE možete pripremiti pregršt različitih jela.

Šta čini Air Frayer tako izuzetnim?

 

NAJZDRAVIJE

Jer za pripremu nije potrebno ni malo ulja. Air Fryer namirnice peče strujanjem vrelog vazduha kojim postižete isti efekat kao u fritezi – hrskavu spoljašnjost i sočnu unutrašnjost, ali bez suvišnih masnoća.

Hrana koja se ne prži u ulju mnogo je manje kalorična i masna. Umesto u ulju, peći ćete je u sopstvenim sokovima tako da zadrži bogat ukus i prirodnu slasnost.

airfryer 4
Turbo friteza- Air Fryer- AF-1500 meso

NAJBRŽE

Strujanjem vrelog vazduha višestruko skraćujete vreme pečenja!

Da li ste znali da je originalni Air Fryer zamišljen za pripremu smrznutih obroka? Zbog toga je mnogo efikasniji od tradicionalnih načina pečenja.

Istovremeno je posuda Air Fryer-a manje zapremine od klasične rerne pa ne dolazi do nepotrebnog rasipanja toplote i čekanja da se zagreje.

Začinite omiljeni pomfrit, pileća krilca, meso, ribu, povrće, pečurke i sve drugo što poželite. Podesite temperaturu i vreme, i možete se opustiti. Idealan je i za pečenje smrznutih namirnica ili peciva.

Sve drugo friteza bez ulja radi sama a svi hranljivi sastojci ostaju u jelima koja pripremate!

NAJEKONOMIČNIJE

Jer Vam ova friteza na vruć vazduh troši mnogo manje električne energije.

Cirkulacijom vazduha ubrzava se proces pripreme hrane čime smanjujete troškove. Osim novca, štedite i vreme, a zadržavate isti sjajan ukus.

Pa ipak, najveće koristi nisu one lako vidljive ali ćete ih osetiti. A to su one po zdravlje usled kvalitetnije ishrane i manje masnoća u Vašim jelima!

Turbo friteza- Air Fryer- AF-1500  meso 1