Omlet sa kozjim sirom i rukolom
Omlet sa kozjim sirom i rukolom ako želite drugačiji doručak ili večeru kombinacija omleta sa kozjim sirom je sigurno nešto što će Vam se svideti!
SASTOJCI
- 2-3 jajeta
- 1-2 kašike punomasnog mleka
- 2 usitnjena čena belog luka
- 1 šolja rukole ili spanaća po ukusu
- 3 kašike kozjeg ili krem sira po ukusu
- ½ kašike putera
- so i biber po ukusu
PRIPREMA:
U dubljoj posudi dobro umutite jaja sa mlekom, dodajte beli luk i začinite po ukusu. U međuvremenu, u tiganju istopite puter. Na istopljenom puteru kratko prodinstajte rukolu ili spanać oko 30 sekundi dok blago ne omekšaju. Dodajte umućena jaja i sve blago promešajte. Pržite omlet par minuta, a zatim
lopaticom pažljivo okrenite omlet na drugu stranu. Nastavite prženje dok obe srane ne dobiju zlatno žutu boju. Sklonite tiganj sa vatre. Pospite polovinu omleta sirom i lopatiom pažljivo presavijte drugu polovinu omleta preko sira. Pažljivo prenesite omlet na plitak tanjir. Vaš omlet sa kozjim sirom i rukolom je spreman za degustaciju.
Naši tiganji predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.
Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.
Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.
Prijatno!