Piletina u pavlaci

Piletina u pavlaci: Jer imali li šta mekse i lepše što ste probali u skorije vreme. Piletina u pavlaci mami svojim mirisom, ukusom i mekoćom.

SASTOJCI
- 500 grama pilećeg filea (isečenog na šnicle ili kockice)
- 100 grama iseckane pršute
- 250 ml neutralne pavlake za kuvanje
- na vrh noža belog luka u granulama
- biber i peršun
PRIPREMA:
Prodinstajte pileći file u dubljem tiganju na ulju dok meso ne porumeni sa svih strana. Dodajte iseckanu pršutu i kratko nastavite dinstanje. Zatim, u meso i pršutu sipajte pavlaku za kuvanje, dodajte beli luk u granuloma, biber, peršun i dobro promešajte da se svi sastojci dobro sjedine. Ostavite jelo da se ‚‚ukrčka”. Jelo je gotovo kada pavlaka počne da se zgušnjavati i menja boju ka tamnijoj. U jelo ne morate dodavati so ili vegetu jer je pršuta sama po sebi dovoljno slana. Jelo poslužite sa svežom salatom, uz pomfrit ili pekarski krompir. Vaša piletina u pavlaci je spremna za degustaciju.
Naši tiganji predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.
Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.
Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.
Prijatno!