Vesti

Suzanin izbor: Fagor Multi Grill MG-350

suzanin izbor

Fagor Multi Grill u emisiji “Suzanin izbor”

U najnovijem izdanju emisije “Suzanin izbor” čuvene Suzane Mančić, imali smo priliku da predstavimo naš fenomenalni Fagor Multi Grill MG-350.

Suzanin izbor je nova lifestyle emisija čuvene Suzane Mančić u kojoj se bavi svakodnevnim pitanjima koja okupiraju svakog od nas – kako živeti kvalitetnije, hraniti se zdravije, izgledati bolje i biti zadovoljniji svojim životom.

Poseban segment emisije su aparati i usluge koje su u stanju da Vam olakšaju svakodnevne aktivnosti, i sa ponosom možemo da kažemo da je naš Fagor Multi Grill prvi kuhinjski aparat predstavljen u emisiji kao Suzanin izbor!

Multi Grill je idealna zamena za rernu. Efikasan, praktičan i malih dimenzija, savršeno se uklapa u svaki dom. Svaki put kada ne želite da čekate da se rerna ugreje, kada želite brzo nešto da ispečete ili uštedite električnu energiju, Vaš izbor mora biti baš Multi Grill.

Najbolji je za pečenje mesa, krompira, pita, proje… a pica se u njemu priprema brzo i efikasno kao da je upravo za nju napravljen.

Suzana se u prvoj emisiji odlučila za picu i piletinu sa krompirom, a u drugoj za pitu sa sirom kako bi pokazala sve mogućnosti aparata. A kako su joj ispali – možete pogledati u nastavku.

Ovaj proizvod već danas možete naručiti preko zvaničnog sajta. Za više informacija možete nam pisati na imejl office@fagor.rs

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *