Jagnjeća rebarca sa ruzmarinom

Vrela jagnjeća rebarca sa ruzmarinom čiji se miris širi po celom domaćinstvu podsećaju nas da je vreme zajedničkom porodičnom ručku!

SASTOJCI
- 2 kašike maslinovog ulja
- 2 kašičice soli
- 1 kašičica bibera
- 1 kg jagnjećih rebaraca
- 4 usitnjena čena belog luka
- 4 seckane grančice ruzmarina
- 1 kašika senfa
- 2 kašičice mlevenog korijandera
PRIPREMA:
Dobro usolite i pobiberite jagnjeća rebarca.
Premažite rebarca senfom i uvaljajte u mešavinu korijandera, belog luka i ruzmarina.
Zagrejte rernu na 200℃.
Blago nauljite pleh i poređajte rebarca.
Stavite pleh sa rebarcima u rernu i pecite oko 20 do 25 minuta, dok rebarca ne budu srednje pečena ili po ukusu.
Ostavite rebarca da se prohlade 10-tak minuta pre serviranja.
Pre posluženja pospite rebarca svežim ruzmarinom i poslužite sa pečenim krompirićima i Vašom omiljenom salatom.
Prijatno!
Preporučeni proizvodi:
Slični recepti iz kategorije:
29
apr
Savršena marinada za roštilj i belo meso
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
26
apr
Recept za sos za roštilj – Tajni recept za BBQ sos
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
30
mar
23
mar
Teleća džigerica
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Savršen biftek za praznični roštilj
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Fokača italijanska pogača
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Mini pljeskavice
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Ćevapčići
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Mađarska kobasica
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Gurmanska pljeskavica
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari
29
sep
Musaka sa pečenim paprikama
-
Objavljeno od strane
Fagor Admin
- 0 komentari