Recepti, Recepti za Air Fryer

Pohovano belo meso

Recept za pohovano belo meso

Pohovano belo meso je ukusno i sočno. Za decu je savršeno jer nema uopšte masnoće, a svi vole pohovano belo meso jer nije suvo

Recept za pohovano belo meso

SASTOJCI

  • smrznuti pohovani pileći komadići
  • gotove mini vafle ili slane galete

PRIPREMA:

Stavite 1 pohovani pileći komadić mesa između dva vafla ili galeta. Probodite kroz vafle i piletinu čačkalicu ili štapić za ražnjić i pravite male sendviče. Ponavljajte postupak dok ne iskoristite sve komadiće piletine. Sendviče pecite u više porcija u prethodno zagrejanom Air fryer-u na 190 stepeni oko 10 minuta ili dok sendviči ne postanu hrskavi.

Prijatno!

Korist Friteze u ovakvim receptima

Air Frayer-Vaša tajna u kuhinji

Za razliku od klasičnih friteza u kojima su namirnice potopljene u ulju, koje pršte i ostavljaju nered, u Air Fryer-u se one pripremaju potpuno bez ulja.

Isti efekat hrskave spoljašnjosti i sočne unutrašnjosti savršenog ukusa uz mnogo manje kalorija!

Tajna je u sistemu vrelog vazduha koji struji u posudi aparata i savršeno priprema pomfrit, pohovanu piletinu, krilca, lisnato testo, riblje štapiće i sve drugo što poželite. Spoljašnjost dobija onu predivnu zlatno-rumenu boju, dok unutrašnjost ostaje sočna i ukusna.

Mnogo je efikasniji od tradicionalnih rerni jer ne dolazi do rasipanja toplote pa se namirnice peku brže uz uštedu električne energije. Ali i od mikrotalasnih s kojima unutrašnjost često ume da ostane nepečena.

Neverovatan ukus slasne piletine koja se pekla u sopstvenim sokovima, zlatnog pomfrita koji kao da je pripremljen u restoranu i ukusnih peciva koja mirišu kao u pekari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *