logo-coral

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Mikser sa posudom od INOX-A – MX-500

8.450 din.

Karakteristike:

  • Ručni i stoni mikser sa postoljem i posudom
  • Postolje i posuda od INOX-a
  • Mutilice i mešalice od INOX-a
  • 5 brzina + TURBO funkcija
  • Dugme za izbacivanje dodataka sa sigurnosnim mehanizmom
  • Snaga: 300 W
Šifra proizvoda: MX-500 Kategorije: , , ,

+ - Opis

Opis

Mikser sa posudom od INOX-A – MX-500 kolacici

Mikser sa posudom od INOX-A – MX-500

Mikser sa posudom od INOX-A – MX-500 je stoni mikser sa postoljem i posudom od INOX-a koji se može otkačiti i koristiti kao ručni. Kombinacija crne plastike i detalja od INOX-a daje mu izuzetno elegantan i inovativan izgled. Unutar kućišta nalazi se motor snage 300 W sa pet brzina i turbo funkcijom.

Uz mikser dolaze dve vrste mutilica za mešanje i mućenje koje možete koristiti za sve vrste testa. Sigurnosni mehanizam ne dozvoljava odvajanje mutilica od kućišta dok aparat radi.

Zašto je dobro imati  Mikser sa posudom od INOX-A!

Toliko smo nekada fokusirani na recepte da zaboravimo koliko kvalitetni aparati znače za pripremu jela. Uz naše miksere sve Vaše poslastice biće ukusnije, spremljene brže i uz mnogo manje nereda u kuhinji.

A kada su Vam potrebne slobodne ruke u kuhinji, postoji samo jedan izbor – Coral mikser sa posudom MX-500!

Vaše je samo da odaberete kako želite da ih poslužite!

Mikser sa posudom od INOX-A – MX-500 mutilice

 Mikseri:Efikasni i pouzdani saveznici u kuhinji

Mikseri su nezaobilazni uređaji u svakoj kuhinji. Njihova primena je toliko široka da je nemoguće navesti sve za šta ih možete koristiti. Mikseri su neophodni za mućenje jaja, pravljenje šlaga od belanaca, mešanje testa za pripremu kolača, raznih glazura i smesa… Ni jedan iole komplikovaniji recept se praktično ne može zamisliti bez njih.

Stoni mikser vezan je za podlogu – radni sto ili drugi kuhinjski element, što mu omogućava veću snagu i ravnomernije mešanje i mućenje sastojaka, a Vama oslobađa ruke za druge poslove. Stoni mikser, za razliku od ostalih, dolazi sa sopstvenim postoljem i posudom za mućenje.

Pored ovih u našoj ponudi su još dve vrste miksera:

Ručni mikser je pokretan, fleksibilan i efikasan. Zbog toga što niste vezani za jedno mesto možete se slobodno kretati po kuhinji dok ga koristite. Ručni mikser pogodan je kada je potrebno spremati više stvari istovremeno, tako da je dovoljno zameniti mu mutilice, ili ih oprati, i preći na drugu posudu u kojoj su sastojci.

Štapni mikser je fleksibilniji. Jedna mutilica omogućava mu da dospe do dna uskih posuda tako da je izuzetno efikasan za pravljenje pene za kafu, mućenje šejkova ili smutija, mešanje sastojaka napitaka itd. Štapni mikser može se koristiti i kao klasični ručni, ukoliko mutilica odgovara tipu namirnica koji se koristi i željenoj gustini smese.

 

 

+ - Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mikser sa posudom od INOX-A – MX-500“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *