Glavno jelo, Recepti, Recepti za Super Krčka

Sendviči od goveđeg odreska u aparatu za sporo kuvanje

sendviči od goveđeg odreska

Sendviči od goveđeg odreska u aparatu za sporo kuvanje pripremaju se izuzetno lako. Goveđi odrezak spreman je za kuvanje u roku od desetak minuta a sav ostali posao aparat za sporo kuvanje završiće za vas dok ste na poslu, spavate ili se bavite drugim aktivnostima. Na kraju ostaje samo da odaberete omiljenu lepinju, zemičku ili hleb i dodate priloge po želji.

Priprema goveđeg odreska u slow cookeru

sendviči od goveđeg odreska

Potrebne namirnice:

  • 1,5 kg goveđeg mesa (odrezak)
  • 3 kesice italijanske mešavine začina
  • 1 šolja vode
  • 1 mala tegla feferonki (450 g)
  • 8 lepinja za hamburgere
  • Prilozi po želji

PRIPREMA:

U aparat za sporo kuvanje stavite goveđi odrezak, začinite italijanskom mešavinom začina (ukoliko nemate italijansku mešavinu možete začiniti meso ruzmarinom, origanom, peršunom ili nekim drugim suvim začinom po ukusu) dodajte vodu i kuvajte na jakoj vatri 6-7 sati.

Poslednjeg sata kuvanja iskomadajte meso uz pomoć dve viljuške (meso bi trebalo da se lako odvaja, ukoliko to nije slučaj, produžite vreme kuvanja) i dodajte ljute papričice i dovoljno soka da se dobije ukus po želji.

Nakon pripreme goveđi odrezak možete iskoristiti dok je još uvek vruć ili ga čuvati u frižideru za kasnije služenje. Stavite u lepinju po vašem izboru i začinite prilozima po želji.

Sendviči od goveđeg odreska najbolji su uz prilog od svežeg povrća i hladni napitak po izboru. Ova količina odreska dovoljna je za osam sendviča.

Prijatno! 

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *