Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

Sendviči od goveđeg odreska u aparatu za sporo kuvanje

Sendviči od goveđeg odreska u aparatu za sporo kuvanje

Sendviči od goveđeg odreska u aparatu za sporo kuvanje

Sendviči od goveđeg odreska u aparatu za sporo kuvanje pripremaju se izuzetno lako. Goveđi odrezak spreman je za kuvanje u roku od desetak minuta a sav ostali posao aparat za sporo kuvanje završiće za vas dok ste na poslu, spavate ili se bavite drugim aktivnostima. Na kraju ostaje samo da odaberete omiljenu lepinju, zemičku ili hleb i dodate priloge po želji.

Sendviči od goveđeg odreska u aparatu za sporo kuvanje

Priprema goveđeg odreska u slow cookeru

U aparat za sporo kuvanje stavite goveđi odrezak, začinite italijanskom mešavinom začina (ukoliko nemate italijansku mešavinu možete začiniti meso ruzmarinom, origanom, peršunom ili nekim drugim suvim začinom po ukusu) dodajte vodu i kuvajte na jakoj vatri 6-7 sati.

Poslednjeg sata kuvanja iskomadajte meso uz pomoć dve viljuške (meso bi trebalo da se lako odvaja, ukoliko to nije slučaj, produžite vreme kuvanja) i dodajte ljute papričice i dovoljno soka da se dobije ukus po želji.

Nakon pripreme goveđi odrezak možete iskoristiti dok je još uvek vruć ili ga čuvati u frižideru za kasnije služenje. Stavite u lepinju po vašem izboru i začinite prilozima po želji.

Sendviči od goveđeg odreska najbolji su uz prilog od svežeg povrća i hladni napitak po izboru. Ova količina odreska dovoljna je za osam sendviča.

Prijatno!

Potrebne namirnice:

 • 1,5 kg goveđeg mesa (odrezak)
 • 3 kesice italijanske mešavine začina
 • 1 šolja vode
 • 1 mala tegla feferonki (450 g)
 • 8 lepinja za hamburgere
 • Prilozi po želji

Preporučeni aparat: Super Krčko

Zašto aparat za sporo kuvanje?

Super Krčko kuva hranu na tradicionalan način oslobađajući iz sastojaka sve hranljive materije i pun i bogat ukus namirnica. Na slabijoj vatri voda nikada ne proključa pa ne dolazi do zagorevanja hrane koje je često kod zahtevnih recepata, dok se istovremeno štedi električna energija i skraćuje vreme aktivno provedeno u kuhinji. Super Krčko kuva i dok završavate druge obaveze, dok ste na poslu ili spavate. Po povratku čekaće Vas gotov obrok spreman da bude poslužen.

Recept možete kuvati i na uobičajen način ukoliko nemate ovaj aparat, ali samo on obezbeđuje tradicionalnu pripremu, izgled i ukus pripremljenih obroka.

 • ONLINE AKCIJA Coral aparat za sporo kuvanje 5,5 l 350 W - Super Krčko SC-350 Selection
 • ONLINE AKCIJA Coral aparat za sporo kuvanje 6,5 l 320 W - Super Krčko SC-320
 • Coral aparat za sporo kuvanje 7,5 l 380 W - Super Krčko SC-380USKORO U PONUDI
 • Coral aparat za sporo kuvanje 6,5 l 350 W - Super Krčko SC-320 OrangeUSKORO U PONUDI
 • Coral aparat za sporo kuvanje 6,5 l 350 W - Super Krčko SC-320 SelectionUSKORO U PONUDI