Recepti, Recepti za tople sendviče

Topli pica sendviči

Topli pica sendviči idealni za početak dana! Topli pica sendviči će postati vaš omiljen doručak.

SASTOJCI

  • 20 kriški tosta ili suvog hleba
  • 2-3 kašike majoneza
  • 2-3 kašike kečapa
  • 250 g šunke
  • 250 g kačkavalja
  • origano po izboru
  • puter

PRIPREMA:

U manjoj posudi pomešati kečap i majonez i premazati kriške tosta ili hleba. Između dve kriške poređati šunku, narendati kačkavalj i posuti origano. Gornju stranu kriške premazati sa malo putera. Sendviče tostirati par minuta u zagrejanom aparatu za tople sendviče.  Vaš topli pica je spreman!

Ne postoji ukusniji obrok koji se istovremeno brže sprema od toplih sendviča, a uz naš Coral sendvičar sa kvadratnim kalupom za dva topla sendviča njihova priprema biće još brža i lakša!

Zamislite samo mirisne, zapečene korice tosta, vreli sadržaj koji se prosto topi u ustima i istopljeni kačkavalj koji svaki zalogaj čini bogatijim i ukusnijim.

Za razliku od mnogih drugih sendvičara na tržištu, Coral aparat za tople sendviče ne deli hleb na dva dela po dijagonali. Mnogo ih je lakše pripremiti i zapakovati za užinu, put ili posao.

Takođe, ne stičete lažni osećaj da jedete manje nego inače jer su sendviči manji.

Dobijate cele, vrele sendviče, maksimalno dobro ispečene čitavom površinom zbog kvadratno narubljenih grejnih ploča.

Veličina jednog kalupa za topli sendvič je 10 x 11 cm a čitave grejne ploče 20 x 11 cm. Grejna ploča je presvučena nelepljivim “non-stick” premazom namenjenim za korišćenje u pripremi hrane koji dozvoljava da u aparatu za sendvič pečete i druge stvari poput francuskog tosta, prženica, čak i kajgane ili testa za vafle.

Prijatno!

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *