Topli sendvič sa šunkom
Topli sendvič sa šunkom je pravo rešenje kada je pred nama naporan i dug dan i kada nam je potrebno nešto kalorično za buđenje i početak dana! Topli sendvič sa šunkom je uvek pravi izbor.
SASTOJCI
- 30 kriški tosta ili suvog hleba
- 1/2 kg sitnog sira
- 2 jaja
- 150 g šunke
- origano po želji
- kečap po želji
- puter
PRIPREMA:
U posudi pomešati sitan sir i jaja. Dodati iseckanu šunku, origano i kečap po želji. Sve dobro promešati i fil namazati u tankom sloju između dve kriške. Gornju stranu kriške premazati sa malo putera. Sendviče tostirati par minuta u zagrejanom aparatu za tople sendviče.
Za razliku od mnogih drugih sendvičara na tržištu, Coral aparat za tople sendviče ne deli hleb na dva dela po dijagonali. Mnogo ih je lakše pripremiti i zapakovati za užinu, put ili posao.
Takođe, ne stičete lažni osećaj da jedete manje nego inače jer su sendviči manji.
Dobijate cele, vrele sendviče, maksimalno dobro ispečene čitavom površinom zbog kvadratno narubljenih grejnih ploča.
Veličina jednog kalupa za topli sendvič je 10 x 11 cm a čitave grejne ploče 20 x 11 cm. Grejna ploča je presvučena nelepljivim “non-stick” premazom namenjenim za korišćenje u pripremi hrane koji dozvoljava da u aparatu za sendvič pečete i druge stvari poput francuskog tosta, prženica, čak i kajgane ili testa za vafle.
Prijatno!