Recepti, Recepti za tople sendviče

Prolećni topli sendvič

Recept za prolećni topli sendvič

Prolećni topli sendvič je lagani obrok koji će Vas pokrenuti i dati Vam dovoljno energije za dan pred Vama. Prolećni topli sendvič pravićete svaki dan.

Recept za prolećni topli sendvič

SASTOJCI

  • kriške tosta ili suvog hleba
  • puter ili maslac
  • listići kačkavalja
  • kolutovi paradajza
  • kolutovi krastavca

PRIPREMA:

Kriške hleba ili tosta namažite puterom. Između dve kriške ređajte listić kačkavalja, tanke kolutove paradajza, krastavca i na kraju ponovo listić kačkavalja. Gornju stranu kriške premazati sa malo putera. Sendviče tostirati par minuta u zagrejanom aparatu za tople sendviče. Ako volite u sendvič možete umesto jednog lista kačkavalja staviti list šunke ili kulen.

Za razliku od mnogih drugih sendvičara na tržištu, Coral aparat za tople sendviče ne deli hleb na dva dela po dijagonali. Mnogo ih je lakše pripremiti i zapakovati za užinu, put ili posao.

Takođe, ne stičete lažni osećaj da jedete manje nego inače jer su sendviči manji.

Dobijate cele, vrele sendviče, maksimalno dobro ispečene čitavom površinom zbog kvadratno narubljenih grejnih ploča.

Veličina jednog kalupa za topli sendvič je 10 x 11 cm a čitave grejne ploče 20 x 11 cm. Grejna ploča je presvučena nelepljivim “non-stick” premazom namenjenim za korišćenje u pripremi hrane koji dozvoljava da u aparatu za sendvič pečete i druge stvari poput francuskog tosta, prženica, čak i kajgane ili testa za vafle.

Sve u svemu dobijate jedan fenomenalan aparat koji ćete koristiti svakodnevno i koji će Vam pomoći da od obroka koji se neretko jedva završi dobijete obrok koji se jede u jednom zalogaju!

Prijatno!

Preporučeni proizvodi:

Slični recepti iz kategorije:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *