Fagor.RS

Dobro došli na Fagor.RS, zvaničnu prezentaciju kompanije Apejron d.o.o., distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Prijava na imejl bilten

 

Bela tehnika

Ekskluzivna ponuda SHARP bele tehnike

Bela tehnika: Jedinstvena ponuda Sharp i Fagor uređaja

Bela tehnika koju možete pronaći u sledećim kategorijama predstavlja sam vrh ponude ovih uređaja po pitanjima kvaliteta, trajnosti, funkcionalnosti i zadovoljstva kupaca. Naša firma ekskluzivni je zastupnik Fagor i Sharp bele tehnike za područje Srbije. Samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu ovih brendova čija su imena postala sinonim za tradiciju i dugovečnost.

Kategorije proizvoda:

Veš mašine, frižideri ili ugradni šporeti, sve što vidite u ponudi, izrađeno je da Vam pomogne u svakodnevnim aktivnostima i što više olakša naporan posao. Osim toga, svaka veš mašina, frižider i ugradni šporet vrhunski je dizajniran da se uklopi u Vaš dom. Na taj način ne samo da su od koristi već i vizuelno dopadljivi uređaji.

Pranje veša, kuvanje i druge kućne aktivnosti obavljaćete lakše, jednostavnije i efikasnije – ovi proizvodi činiće sve to umesto Vas. Vremenom ćete čak i zaboraviti koliki je ovo ranije bio napor. Svi uređaji su izuzetno izdržljivi i dugovečni, i služiće Vas dugi niz godina.

Mašine za pranje veša

Ne postoji bolji osećaj od mirisa i dodira čistog veša i posteljine. Utisak svežine koji Vam oni pružaju ne može se meriti ni sa jednim drugim. Zato je bitno imati uređaj koji je kvalitetan i efikasan, lak za korišćenje i štedljiv, kako bi Vam svaki dan počeo tim nezamenljivim osećajem.

Mašine za sušenje veša

Nakon što operete veš ili posteljinu, potreban Vam je način da ga brzo i kompletno i osušite. Mašine za sušenje veša čine to za Vas bez potrebe za terasom ili otvorenim prostorom na kojem biste ga raširili. Vaša posteljina biće sveža i mirisna, veš mek i udoban, a oboje laki za peglanje i slaganje do sledećeg korišćenja.

Kombinovani frižideri

Bilo da namirnice odlažete do sledećeg obroka ili planirate da odstoje nedeljama i mesecima pre upotrebe, neophodan Vam je praktičan uređaj koji u sebi spaja funkcije kako hlađenja tako i zamrzavanja, kako bi što duže zadržale svoje karakteristike. Kombinovani frižider u sebi sadrži zasebne odeljke sa ovim ulogama i funkcionalno ih razdvaja kako bi mogli da se koriste nezavisno jedan od drugog.

Mašine za sudove

Sudovi koji se nagomilavaju narušavaju higijenu Vaše kuhinje i mašina za sudove je idealan način da je uvek držite čistom i urednom. Ona Vas oslobađa jedne od najnapornijih obaveza u domu, štedi Vam vreme i čuva Vaše zdravlje koje može biti narušeno usled neredovnog pranja sudova.

Ugradne rerne i ploče

Ugradne rerne i ploče su uređaji čiji su elementi funkcionalno ugrađeni u enterijer kuhinje i njen su sastavni deo. Zajedno poseduju sve funkcije šporeta (ringle ili grejnu ploču i pećnicu), dok se fizički mogu razdvojiti u skladu sa željama korisnika ili dizajna kuhinje.

Svi uređaji u ponudi:

  • Sharp kombinovani frižider sa zamrzivačem od 268 litara (184+84) - SJ-BB04DTXW1USKORO U PONUDI
  • Sharp kombinovani frižider sa zamrzivačem i chiller-om od 324 litara (208+22+94) - SJ-BA10IMXI2USKORO U PONUDI
  • Sharp kombinovani frižider sa zamrzivačem i chiller-om od 324 litara (208+22+94) - SJ-BA10IMXW2USKORO U PONUDI
  • Sharp kombinovani frižider sa zamrzivačem od 324 litara (230+94) - SJ-BA10IMXW1USKORO U PONUDI